( (

Seydişehirde İbadethaneler Temizleniyor

22.06.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Seydişehirde İbadethaneler Temizleniyor

İlçe merkezinde bulunan ibadethanelerde yıl boyunca rutin temizlik çalışmaları yürüten Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle merkez ve kırsalda bulunan 155 camide temizlik işlerine hız verdi.  Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmeleri için yürütülen çalışmaların Ramazan bayramı nedeniyle yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’ ekiplerimiz şehir merkezimiz ve kırsal mahallerimizde bulunan ibadethanelerimizde temizlik çalışmalarına başladı. Yıl boyunca yapılan rutin çalışmalarımız ve bayram öncesi yapılan temizlik çalışmalarımızda vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için düzenli olarak camilerimizde iç ve dış mekan temizliği yapılıyor’’dedi.  Yapılan temizlik çalışmalarından memnun olan cami imamları da, belediyenin camilere ve ibadethanelere sahip çıkmasının çok anlamlı olduğunu ifade ederek teşekkür etti.  

İlçe merkezinde bulunan ibadethanelerde yıl boyunca rutin temizlik çalışmaları yürüten Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle merkez ve kırsalda bulunan 155 camide temizlik işlerine hız verdi.


 Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmeleri için yürütülen çalışmaların Ramazan bayramı nedeniyle yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’ ekiplerimiz şehir merkezimiz ve kırsal mahallerimizde bulunan ibadethanelerimizde temizlik çalışmalarına başladı. Yıl boyunca yapılan rutin çalışmalarımız ve bayram öncesi yapılan temizlik çalışmalarımızda vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için düzenli olarak camilerimizde iç ve dış mekan temizliği yapılıyor’’dedi.


 Yapılan temizlik çalışmalarından memnun olan cami imamları da, belediyenin camilere ve ibadethanelere sahip çıkmasının çok anlamlı olduğunu ifade ederek teşekkür etti.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (