( (

İnstagram Yarışmasında 10 Fotoğraf Ödüllendirildi

Kültür Sanat 10.05.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

İnstagram Yarışmasında 10 Fotoğraf Ödüllendirildi

Selçuklu Belediyesi tarafından sosyal medya hesabı instagram üzerinden #selcukluokuyor başlığı ile düzenlenen fotoğraf yarışmasında başarılı olan fotoğraflar ödüllendirildi. Kütüphaneler haftası kapsamında düzenlenen ve kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılmasını amaçlayan yarışmaya amatör  ve  profesyonel fotoğrafçılar objektiflerinden derledikler fotoğraflarla katıldı. 280 fotoğrafın katıldığı yarışmada seçici kurulun değerlendirmeleri sonucunda ilk 10’a girmeyi başaran fotoğraflar ödüllendirildi.  Başarılı olanlara ödülleri Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle belediye meclis üyeleri tarafından verildi.  #selcukluokuyor hastagi ile yapılan yarışmada değerlendirmeler sonucunda dereceye giren yarışmacılar ve ödülleri şöyle;   1 Ercan Sungur Canon D700  2 Sena Şahin Samsung Galaxy j7 cep tel  3 Ayşe Özyer Samsung Galaxy Mini tablet  Ayrıca yarışma sonucunda dereceye giren ilk 10 kişiye 1 adet telefon lensi ve 100 temel eser seti hediye edildi. 

Selçuklu Belediyesi tarafından sosyal medya hesabı instagram üzerinden #selcukluokuyor başlığı ile düzenlenen fotoğraf yarışmasında başarılı olan fotoğraflar ödüllendirildi. Kütüphaneler haftası kapsamında düzenlenen ve kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılmasını amaçlayan yarışmaya amatör  ve  profesyonel fotoğrafçılar objektiflerinden derledikler fotoğraflarla katıldı. 280 fotoğrafın katıldığı yarışmada seçici kurulun değerlendirmeleri sonucunda ilk 10’a girmeyi başaran fotoğraflar ödüllendirildi.  Başarılı olanlara ödülleri Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle belediye meclis üyeleri tarafından verildi.


 #selcukluokuyor hastagi ile yapılan yarışmada değerlendirmeler sonucunda dereceye giren yarışmacılar ve ödülleri şöyle; 


 1 Ercan Sungur Canon D700


 2 Sena Şahin Samsung Galaxy j7 cep tel


 3 Ayşe Özyer Samsung Galaxy Mini tablet


 Ayrıca yarışma sonucunda dereceye giren ilk 10 kişiye 1 adet telefon lensi ve 100 temel eser seti hediye edildi. 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (