( (

Davutoğlu 18 Mart'ta Konya'ya Geliyor

Gündem 16.03.2021 - 16:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Davutoğlu 18 Mart'ta Konya'ya Geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 18 Mart’ta partisinin bazı ilçe binalarının açılışı bir dizi temaslarda bulunmak üzere Konya’ya geliyor.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Konya ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Davutoğlu’nun 18 Mart Perşembe günü Doğanhisar, Akşehir ve Tuzlukçu ilçe binalarının açılışı ve yine Akşehir ilçe kongresine katılalarak ilçede ziyaret ve görüşmelerde bulunacağı bilgisini verdi. 19 Mart Cuma günü ise yine Davutoğlu’nun partisinin Sarayönü, Ilgın ve Hüyük ilçe binalarının açılışını gerçekleştireceğinş ifade eden Ekici, İlçelerde de esnaf ziyaretinde bulunulacağını ifade etti. Gelecek Partisi olarak Konya’da teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını da ifade eden Ekici, “Türkiye’nin tamamında ve Konya teşkilatları olarak olası bir seçime hazırız, yarın seçim olacakmış gibi tüm teşkilatlarımızla sahadayız, yerel sorunların çözümü için de yoğun çaba sarfediyoruz. Genel Başkanımıza halkımızın yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. Konya olarak Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız.” şeklinde konuştu. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Konya’ya çok büyük önem verdiğini söyleyen Ekici son olarak şunlrı söyledi: “ Genel Başkanımız Konya’ya her gelişinde, şehrimize yapılan ve yapılması gereken yatırımlar konusunda ayrıntılı bilgi alıyor. Eksik kalan ve durdurulan çalışmaları duyunca büyük üzüntü duyuyor. Konya teşkilatı olarak bizlere “Yarın iktidar olacakmışız” gibi Konya için projeler hazırlamamızı ve tüm eksikleri mutlaka takip etmemizi istiyor. “ dedi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 18 Mart’ta partisinin bazı ilçe binalarının açılışı bir dizi temaslarda bulunmak üzere Konya’ya geliyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Konya ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Davutoğlu’nun 18 Mart Perşembe günü Doğanhisar, Akşehir ve Tuzlukçu ilçe binalarının açılışı ve yine Akşehir ilçe kongresine katılalarak ilçede ziyaret ve görüşmelerde bulunacağı bilgisini verdi.

19 Mart Cuma günü ise yine Davutoğlu’nun partisinin Sarayönü, Ilgın ve Hüyük ilçe binalarının açılışını gerçekleştireceğinş ifade eden Ekici, İlçelerde de esnaf ziyaretinde bulunulacağını ifade etti.

Gelecek Partisi olarak Konya’da teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını da ifade eden Ekici, “Türkiye’nin tamamında ve Konya teşkilatları olarak olası bir seçime hazırız, yarın seçim olacakmış gibi tüm teşkilatlarımızla sahadayız, yerel sorunların çözümü için de yoğun çaba sarfediyoruz. Genel Başkanımıza halkımızın yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. Konya olarak Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız.” şeklinde konuştu.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Konya’ya çok büyük önem verdiğini söyleyen Ekici son olarak şunlrı söyledi:

“ Genel Başkanımız Konya’ya her gelişinde, şehrimize yapılan ve yapılması gereken yatırımlar konusunda ayrıntılı bilgi alıyor. Eksik kalan ve durdurulan çalışmaları duyunca büyük üzüntü duyuyor. Konya teşkilatı olarak bizlere “Yarın iktidar olacakmışız” gibi Konya için projeler hazırlamamızı ve tüm eksikleri mutlaka takip etmemizi istiyor. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (