( (

Başkan Okka: 2021’de Hedeflerimize Ulaşacağız

İş Dünyası 02.02.2021 - 16:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Okka: 2021’de Hedeflerimize Ulaşacağız

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan 2021 yılının ocak ayının İhracat rakamlarını değerlendirdi.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, “TİM’in açıklamış olduğu verilere göre Türkiye’nin Ocak ayı ihracat rakamı 13 milyar 534 milyon 309 bin dolar, Konya’nın Ocak ayı ihracatı 203 milyon 695 bin dolar alarak gerçekleşmiştir. Rakamlara göre Şehrimiz, il bazında genel ihracattaki payı yüzde 1.51 ile 10’uncu sırada yer almıştır. Yine şehrimiz, il bazında 2020 yılı Ocak ayına göre yüzde 19,16 oranında artış göstermiştir.   Pandeminin etkisiyle dünya ülkelerinin ekonomi ve ticaretin daraldığı 2020 yılında, sanayici ve iş adamlarımız hızlı bir toparlanma sürecine girmiş ve geçtiğimiz yılı rekor bir seviyle kapatmıştır. Durumu fırsata çevirerek ekonomimizdeki çarkları çeviren sanayici ve işadamlarımız, 2021 yılına da hızlı bir giriş yapmıştır.   İnanıyoruz ki, ülkemiz ve şehrimiz 2021 yılında daha da hızlı bir ivme yakalayarak, İhracat oranındaki artışını sürdürecektir. Her yıl ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan Konya, 2021 yılında iller arasındaki sıralamasınıda daha üst seviyelere çıkaracaktır. Ülkesi ve şehri için çalışan, tüm sanayicilerimizi, işadamlarımızı ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Büyük ve güçlü Türkiye olma yolunda, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan 2021 yılının ocak ayının İhracat rakamlarını değerlendirdi.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, “TİM’in açıklamış olduğu verilere göre Türkiye’nin Ocak ayı ihracat rakamı 13 milyar 534 milyon 309 bin dolar, Konya’nın Ocak ayı ihracatı 203 milyon 695 bin dolar alarak gerçekleşmiştir. Rakamlara göre Şehrimiz, il bazında genel ihracattaki payı yüzde 1.51 ile 10’uncu sırada yer almıştır. Yine şehrimiz, il bazında 2020 yılı Ocak ayına göre yüzde 19,16 oranında artış göstermiştir.

 

Pandeminin etkisiyle dünya ülkelerinin ekonomi ve ticaretin daraldığı 2020 yılında, sanayici ve iş adamlarımız hızlı bir toparlanma sürecine girmiş ve geçtiğimiz yılı rekor bir seviyle kapatmıştır. Durumu fırsata çevirerek ekonomimizdeki çarkları çeviren sanayici ve işadamlarımız, 2021 yılına da hızlı bir giriş yapmıştır.

 

İnanıyoruz ki, ülkemiz ve şehrimiz 2021 yılında daha da hızlı bir ivme yakalayarak, İhracat oranındaki artışını sürdürecektir. Her yıl ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan Konya, 2021 yılında iller arasındaki sıralamasınıda daha üst seviyelere çıkaracaktır. Ülkesi ve şehri için çalışan, tüm sanayicilerimizi, işadamlarımızı ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Büyük ve güçlü Türkiye olma yolunda, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (