( (

MEB şube müdürlerinin yer değiştirme kılavuzu yayımlandı

22.04.2024 - 13:49, Güncelleme: 22.04.2024 - 13:49
 

MEB şube müdürlerinin yer değiştirme kılavuzu yayımlandı

MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından il/ilçe millî eğitim müdürlükleri şube müdürlerinin 2024 yılı yer değiştirme işlemlerine ilişkin kılavuz yayımlandı.ANKARA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanlığı, il ve ilçe millî eğitim müdürlükleri şube müdürlerinin bölge hizmetine bağlı ve isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri ile bakanlık personelinin görevde yükselme, ünvan değişikliği ve yer değiştirme suretiyle atanması hakkında yönetmelik çerçevesinde 2024 yılı yer değiştirme takvimine göre yürütüleceğini açıkladı.   Yer değiştirme işlemleri elektronik ortamda Millî Eğitim Bakanlığınca gerçekleştirilecektir. Yer değiştirme suretiyle atamalara ilişkin sonuçlar, https://personel.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacak.

MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından il/ilçe millî eğitim müdürlükleri şube müdürlerinin 2024 yılı yer değiştirme işlemlerine ilişkin kılavuz yayımlandı.

ANKARA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanlığı, il ve ilçe millî eğitim müdürlükleri şube müdürlerinin bölge hizmetine bağlı ve isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri ile bakanlık personelinin görevde yükselme, ünvan değişikliği ve yer değiştirme suretiyle atanması hakkında yönetmelik çerçevesinde 2024 yılı yer değiştirme takvimine göre yürütüleceğini açıkladı.
 
Yer değiştirme işlemleri elektronik ortamda Millî Eğitim Bakanlığınca gerçekleştirilecektir.

Yer değiştirme suretiyle atamalara ilişkin sonuçlar, https://personel.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (