( (

Kürek Milli Takımı Azerbaycan'da Yarışacak

30.04.2024 - 18:08, Güncelleme: 30.04.2024 - 18:08
 

Kürek Milli Takımı Azerbaycan'da Yarışacak

Türkiye Kürek Milli Takımı, 30 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlenecek 2024 Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda yarışacak. Haydar Aliyev’in 101. Doğum günü vesilesiyle düzenlenen 2024 Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Kupası, 30 Nisan-5 Mayıs tarihlerinde Azerbaycan’ın Mingeçevir kentinde düzenlenecek. Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Azerbaycan Kürek ve Kano Federasyonu tarafından düzenlenen yarışlarda, Kürek Milli Takımı 6 sporcu ve 4 ekiple boy gösterecek. 20 ülkenin Kürek ve Kano milli takımlarının yarışacağı kupa yarışlarının kürek yarışları ayağı, 2-3 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek. Kürek Milli Takımı adına katılacak ekipler şu şekilde yer alacak: KEREM FİDAN YILDIZ ERKEKLER TEK ÇİFTE (JMB1X) MUHAMMED ENES KILIÇ-CAN YÜCE YILDIZ ERKEKLER İKİ ÇİFTE (JMB2X) EMİR BAYRAKTAR-KEREM ÖZCÖMERT YILDIZ ERKEKLER İKİ ÇİFTE (JMB2X) EMİR YASİN ERDAĞ KÜÇÜK ERKEKLER TEK ÇİFTE (JMC1X) Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Türkiye Kürek Milli Takımı, 30 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlenecek 2024 Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda yarışacak.

Haydar Aliyev’in 101. Doğum günü vesilesiyle düzenlenen 2024 Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Kupası, 30 Nisan-5 Mayıs tarihlerinde Azerbaycan’ın Mingeçevir kentinde düzenlenecek. Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Azerbaycan Kürek ve Kano Federasyonu tarafından düzenlenen yarışlarda, Kürek Milli Takımı 6 sporcu ve 4 ekiple boy gösterecek.

20 ülkenin Kürek ve Kano milli takımlarının yarışacağı kupa yarışlarının kürek yarışları ayağı, 2-3 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek. Kürek Milli Takımı adına katılacak ekipler şu şekilde yer alacak:


KEREM FİDAN
YILDIZ ERKEKLER TEK ÇİFTE (JMB1X)

MUHAMMED ENES KILIÇ-CAN YÜCE
YILDIZ ERKEKLER İKİ ÇİFTE (JMB2X)

EMİR BAYRAKTAR-KEREM ÖZCÖMERT
YILDIZ ERKEKLER İKİ ÇİFTE (JMB2X)

EMİR YASİN ERDAĞ
KÜÇÜK ERKEKLER TEK ÇİFTE (JMC1X)

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (