( (

KTB Meclis Başkanı Selçuk Öcal’ın Kızı Ceren’in Mutlu Günü.

Yaşam 06.02.2017 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

KTB Meclis Başkanı Selçuk Öcal’ın Kızı Ceren’in Mutlu Günü.

 Düğüne, Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kabakçı, KTB Başkanı Hüseyin Çevik, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin salona girmesiyle başlayan düğün merasiminde, çift davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Mutlulukları yüzlerinden okunan çift, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek mutlu günlerini ölümsüzleştirdi. İpekyolumedya ailesi olarak bizler de Öcal ve Kaya ailelerine hayırlı olsun dileklerimizle, Ceren ve Hakan çiftine mutluluklar dileriz.

 Düğüne, Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kabakçı, KTB Başkanı Hüseyin Çevik, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin salona girmesiyle başlayan düğün merasiminde, çift davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Mutlulukları yüzlerinden okunan çift, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek mutlu günlerini ölümsüzleştirdi.


İpekyolumedya ailesi olarak bizler de Öcal ve Kaya ailelerine hayırlı olsun dileklerimizle, Ceren ve Hakan çiftine mutluluklar dileriz.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (