( (

Ziraat Bankası’nın Eski Yöneticisinden Dikkat Çeken 'Erken Seçim' Paylaşımı

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 12.07.2021 - 16:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ziraat Bankası’nın Eski Yöneticisinden Dikkat Çeken 'Erken Seçim' Paylaşımı

Ziraat Bankası’nın eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından erken seçimin yaklaştığını söyledi.
Halk Bankası ve Ziraat Bankası’nın eski Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından kamu bankalarında sermaye artırımı olmasının erken seçime işaret olduğunu dile getirdi. Babuşcu, finansal tablolara göre kamu bankalarının sermaye ihtiyacı olduğunu ve bunun sebebini de 2020 yılında kamu bankalarının düşük faizle kredi verdiği dönemde aynı anda sermayenin büyütülememesi olarak açıkladı.   İşte ‘Kamu bankalarında sermaye artırımı gerçekleştiriliyorsa bilin ki erken seçim yaklaşmış demektir’ diyen Babuşcu’nun o paylaşımı:  
Ziraat Bankası’nın eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından erken seçimin yaklaştığını söyledi.

Halk Bankası ve Ziraat Bankası’nın eski Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından kamu bankalarında sermaye artırımı olmasının erken seçime işaret olduğunu dile getirdi.

Babuşcu, finansal tablolara göre kamu bankalarının sermaye ihtiyacı olduğunu ve bunun sebebini de 2020 yılında kamu bankalarının düşük faizle kredi verdiği dönemde aynı anda sermayenin büyütülememesi olarak açıkladı.

 

İşte ‘Kamu bankalarında sermaye artırımı gerçekleştiriliyorsa bilin ki erken seçim yaklaşmış demektir’ diyen Babuşcu’nun o paylaşımı:

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (