( (

Yunak'ta 23 Nisan Kutlamaları

Bölge 23.04.2021 - 14:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak'ta 23 Nisan Kutlamaları

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Yunak'ta sade bir program düzenlendi.
Program kapsamında Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Şube Müdürleri Muhammed Ali Tokdemir, Abdullah Tunçez ve okul müdürlerinin katıldığı törende ilk olarak Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan tarafından konulan çelengin ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi. Işcan'ın törene katılanların bayramını kutlaması ve katılımcılara teşekkür etmesiyle tören sona erdi. Kutlama etkinlikleri kapsamında tüm okullarda çevrimiçi resim yapma, şiir okuma, 23 Nisan köşesi hazırlama gibi faaliyetler gerçekleştirilecek.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Yunak'ta sade bir program düzenlendi.

Program kapsamında Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Şube Müdürleri Muhammed Ali Tokdemir, Abdullah Tunçez ve okul müdürlerinin katıldığı törende ilk olarak Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan tarafından konulan çelengin ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi. Işcan'ın törene katılanların bayramını kutlaması ve katılımcılara teşekkür etmesiyle tören sona erdi.

Kutlama etkinlikleri kapsamında tüm okullarda çevrimiçi resim yapma, şiir okuma, 23 Nisan köşesi hazırlama gibi faaliyetler gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (