( (

Ünlü Aranjör Cüneyt Yalmaz’dan Yeni Single Geldi!

Magazin 19.02.2021 - 21:24, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ünlü Aranjör Cüneyt Yalmaz’dan Yeni Single Geldi!

Müzisyen bir ailenin ferdi olan Cüneyt Yalmaz ilk müzik derslerini dedesi büyük duayen udi bestekar Selahattin Erköse'den aldı
Müziğe kanun enstrümanı ile başlayan Cüneyt Yılmaz, istanbul sahnelerinde bir çok sanatçıya eşlik ettin ve yaklaşık 14 senedir aranjörlük ve müzik yönetmenliği yapmaktadır. Çelik, Mansur Ark, İdo Tatlıses, Burak King, Şehrazat, Nez, Sinan Özen, Emrah en bilinenleri. Cüneyt Yalmaz dan yeni single ‘’Git’’ geldi. Şarkının Sözü Emre Saltık ve Sudenur Çakmak a ait Müzik Emre Saltık imzası taşıyor. Klip yönetmeni koltuğunda ise başarılı yönetmen Buğra karaçam oturdu.  Samimi bir ayrılık şarkısı ile yürekleri acıtan pop müzik şarkısı tüm dijital platformlarda yayında!
Müzisyen bir ailenin ferdi olan Cüneyt Yalmaz ilk müzik derslerini dedesi büyük duayen udi bestekar Selahattin Erköse'den aldı

Müziğe kanun enstrümanı ile başlayan Cüneyt Yılmaz, istanbul sahnelerinde bir çok sanatçıya eşlik ettin ve yaklaşık 14 senedir aranjörlük ve müzik yönetmenliği yapmaktadır. Çelik, Mansur Ark, İdo Tatlıses, Burak King, Şehrazat, Nez, Sinan Özen, Emrah en bilinenleri.

Cüneyt Yalmaz dan yeni single ‘’Git’’ geldi. Şarkının Sözü Emre Saltık ve Sudenur Çakmak a ait Müzik Emre Saltık imzası taşıyor. Klip yönetmeni koltuğunda ise başarılı yönetmen Buğra karaçam oturdu. 

Samimi bir ayrılık şarkısı ile yürekleri acıtan pop müzik şarkısı tüm dijital platformlarda yayında!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (