( (

Umman Sultanı Heysem’in, Şeyh Muhammed Bin Zayed'in Elini Neden Sıkmadığı Ortaya Çıktı (VİDEOLU)

Dünya 16.01.2020 - 11:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Umman Sultanı Heysem’in, Şeyh Muhammed Bin Zayed'in Elini Neden Sıkmadığı Ortaya Çıktı (VİDEOLU)

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan, beraberindeki heyetle birlikte Umman Sultanı Kabus bin Said'in vefatı üzerine ülkeye bir başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.
Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed, Umman'ın yeni Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur el Said'i ziyaret etti. Ziyaretle ilgili yayınlanan videoda, Şeyh Muhammed Bin Zayed'in Umman Sultanı Tarık'ı durdurarak elini sıktığı görülüyor. Videonun paylaşımı sonrası sosyal medyada pek çok sorular ortaya çıkmaya başladı. Sultan Heysem neden Şeyh Muhammed'in elini sıkmadı?   Bu görüntüler, sosyal medya kullanıcıları arasında birçok soru ve senaryoyu gündeme getirdi. Aslında durum hiç de düşünüldüğü gibi değildi. www.korfezhaberi.com sitesinin haberine göre, Umman'ın yeni Sultanının BAE Prensi'nin elini sıkmaması bir örf ve geleneğe dayanıyor.  Çünkü Umman kültürü ve geleneklerinde misafire kapıya kadar eşlik etmeden önce elini sıkmak saygısızlık olarak kabul ediliyor. Sultan Heysem bin Tarık da böyle yaptı ve BAE Prensi Zayed'in elini bu nedenle sıkmadı. Videoda zaten Şeyh Muhammed bin Zayed’in de Sultan'ı kapıya kadar getirmek istememesi ve geride kalıp konuklarıyla ilgilenmesini istemesi nedeniyle orada el sıkışmak için ısrar ettiği de görülüyor.
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan, beraberindeki heyetle birlikte Umman Sultanı Kabus bin Said'in vefatı üzerine ülkeye bir başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed, Umman'ın yeni Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur el Said'i ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili yayınlanan videoda, Şeyh Muhammed Bin Zayed'in Umman Sultanı Tarık'ı durdurarak elini sıktığı görülüyor. Videonun paylaşımı sonrası sosyal medyada pek çok sorular ortaya çıkmaya başladı.

Sultan Heysem neden Şeyh Muhammed'in elini sıkmadı?

 

Bu görüntüler, sosyal medya kullanıcıları arasında birçok soru ve senaryoyu gündeme getirdi.

Aslında durum hiç de düşünüldüğü gibi değildi.

www.korfezhaberi.com sitesinin haberine göre, Umman'ın yeni Sultanının BAE Prensi'nin elini sıkmaması bir örf ve geleneğe dayanıyor.  Çünkü Umman kültürü ve geleneklerinde misafire kapıya kadar eşlik etmeden önce elini sıkmak saygısızlık olarak kabul ediliyor.

Sultan Heysem bin Tarık da böyle yaptı ve BAE Prensi Zayed'in elini bu nedenle sıkmadı. Videoda zaten Şeyh Muhammed bin Zayed’in de Sultan'ı kapıya kadar getirmek istememesi ve geride kalıp konuklarıyla ilgilenmesini istemesi nedeniyle orada el sıkışmak için ısrar ettiği de görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (