( (

Soylu Normalleşme İçin 17 Mayıs'ı İşaret Etti

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 13.05.2021 - 14:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Soylu Normalleşme İçin 17 Mayıs'ı İşaret Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram süreci ve sonrasında da devam edecek olan mevcut 'tam kapanma' yasakları hakkında açıklamalar yaptı.
Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'ni (GAMER) ziyaret etti. İllere online şekilde bağlanarak tam kapanma tedbirleri ile ilgili trafik ve asayiş durumlarına ilişkin bilgi aldı. İzmir ve İstanbul ve Antalya başta olmak üzere birçok ile canlı bağlanan Soylu, yurttaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için Bakanlık birimlerinin görevinin başında olduğunu belirtti. DÖNÜŞ YOLLARINDA DENETİM SIKILAŞTIRILACAK Bayram öncesinde tam kapanma tedbirlerine dikkat noktasında gösterdikleri gayreti bayram süreci ve sonrasında da devam ettireceklerini ifade eden Soylu, "En önemli meselelerimizden biri bayram sonrası seyahat belgesi alıp da dönenler olacaklardır. Bunların yoğunluk oluşturacağı trafik güzergahlarındaki tedbirler ve denetimlerin aynı şekilde devam etmesi lazım." diye konuştu. NORMALLEŞME İÇİN 17 MAYIS BEKLENİYOR Bakan Soylu, mevcut yasakların son tarihi olan 17 Mayıs gününe ilişkin açıklamalarda da bulundu. Soylu, "17 Mayıs 05.00'e kadar tedbirlerimiz geçerli. 17 Mayıs günü ne olacağını, nasıl, ne şekilde olacağını vatandaşımızla paylaşırız" ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram süreci ve sonrasında da devam edecek olan mevcut 'tam kapanma' yasakları hakkında açıklamalar yaptı.

Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'ni (GAMER) ziyaret etti. İllere online şekilde bağlanarak tam kapanma tedbirleri ile ilgili trafik ve asayiş durumlarına ilişkin bilgi aldı.

İzmir ve İstanbul ve Antalya başta olmak üzere birçok ile canlı bağlanan Soylu, yurttaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için Bakanlık birimlerinin görevinin başında olduğunu belirtti.

DÖNÜŞ YOLLARINDA DENETİM SIKILAŞTIRILACAK

Bayram öncesinde tam kapanma tedbirlerine dikkat noktasında gösterdikleri gayreti bayram süreci ve sonrasında da devam ettireceklerini ifade eden Soylu, "En önemli meselelerimizden biri bayram sonrası seyahat belgesi alıp da dönenler olacaklardır. Bunların yoğunluk oluşturacağı trafik güzergahlarındaki tedbirler ve denetimlerin aynı şekilde devam etmesi lazım." diye konuştu.

NORMALLEŞME İÇİN 17 MAYIS BEKLENİYOR

Bakan Soylu, mevcut yasakların son tarihi olan 17 Mayıs gününe ilişkin açıklamalarda da bulundu. Soylu, "17 Mayıs 05.00'e kadar tedbirlerimiz geçerli. 17 Mayıs günü ne olacağını, nasıl, ne şekilde olacağını vatandaşımızla paylaşırız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (