( (

Son dakika… Ak Parti Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı istifa etti!

Siyaset 11.06.2020 - 17:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Son dakika… Ak Parti Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı istifa etti!

"FETÖ'yle Ak Parti kol kola girdiyse bunu farklı darbecileri tasfiye etmek için yaptı" diyen As Parti Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı istifa etti.
CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın ‘Tarafsız Bölge’ programına konuk olan Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, FETÖ’nün siyasi ayağına yönelik tartışma sırasında, “FETÖ’yle Ak Parti kol kola girdiyse şayet, bunu da farklı darbecileri tasfiye etmek için”  ifadelerini kullanmıştı.   Televizyon programındaki sözlerinin farklı noktalara çekildiğini ifade eden Ayvalı, partisinin zarar görmemesi için görevinden istifa ettiğini duyurdu.   Ayvalı’nın açıklamaları şöyle: * Dün akşam CNNTÜRK’te geçmişte siyaset üzerinde vesayet oluşturmak isteyen darbeci Kemalist anlayış ve FETÖ’nün güç mücadelesine ilişkin sözlerim farklı noktalara çekilmiş ve benim üzerimden partime zarar vermek isteyenler topluca bir dezenformasyon oluşturmuşlardır.   * Partim ve davam benim için son derece değerlidir. Partimin zarar görmemesi adına iki yıldır onurla yürüttüğüm Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılıyorum.  
"FETÖ'yle Ak Parti kol kola girdiyse bunu farklı darbecileri tasfiye etmek için yaptı" diyen As Parti Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı istifa etti.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın ‘Tarafsız Bölge’ programına konuk olan Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, FETÖ’nün siyasi ayağına yönelik tartışma sırasında, “FETÖ’yle Ak Parti kol kola girdiyse şayet, bunu da farklı darbecileri tasfiye etmek için”  ifadelerini kullanmıştı.

 

Televizyon programındaki sözlerinin farklı noktalara çekildiğini ifade eden Ayvalı, partisinin zarar görmemesi için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

 

Ayvalı’nın açıklamaları şöyle:

* Dün akşam CNNTÜRK’te geçmişte siyaset üzerinde vesayet oluşturmak isteyen darbeci Kemalist anlayış ve FETÖ’nün güç mücadelesine ilişkin sözlerim farklı noktalara çekilmiş ve benim üzerimden partime zarar vermek isteyenler topluca bir dezenformasyon oluşturmuşlardır.

 

* Partim ve davam benim için son derece değerlidir. Partimin zarar görmemesi adına iki yıldır onurla yürüttüğüm Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (