( (

Selçuk’ta “Basketbol Söyleşisi” Düzenlendi

Spor 09.12.2019 - 10:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuk’ta “Basketbol Söyleşisi” Düzenlendi

Türkiye Basketbol Federasyonu ve Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen “Basketbol Söyleşisi” gerçekleştirildi.
Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşiye;  Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Okka, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Tahir Balevi, Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Ahmet Gürsel Oğuz, Türkiye Basketbol Süper Ligi Oyuncusu Nihat Mala, Türk Milli Basketbolcu Efe Aydan, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldı. Moderatörlüğünü Ümit Avcı’nın yaptığı söyleşide, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Ceo’su Milli Basketbolcu Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu, Konyaspor Koç’u Ozan Bulkaz, spor yazarı Gökhan German ile Gökhan Türe konuşmacı olarak yer aldı.  Söyleşide; basketbolu Anadolu’ya tanıtmak ve yaygın hale getirmek, farklı illerdeki şikâyet ve önerileri dinlemek; o bölgelerde basketbolu geliştirmek için neler yapılabileceği konusu konuşularak görüş alışverişinde bulunuldu. Milli takım ve Dünya Kupası'nda yaşanan gelişmelerle Konya Basketbol Takımı değerlendirildi. Söyleşide katılımcıların panelistlere soru-cevapları şeklinde sohbet devam etti. Programın sonunda TBF Ceo’su Milli Basketbolcu Ömer Onan tarafından Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’e hediye olarak verilen formayı, Rektör Şahin adına Rektör Danışmanı Prof. Dr. Tahir Balevi aldı. Söyleşi sonunda konuşmacılara hediye takdim edildi.
Türkiye Basketbol Federasyonu ve Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen “Basketbol Söyleşisi” gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşiye;  Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Okka, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Tahir Balevi, Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Ahmet Gürsel Oğuz, Türkiye Basketbol Süper Ligi Oyuncusu Nihat Mala, Türk Milli Basketbolcu Efe Aydan, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldı.

Moderatörlüğünü Ümit Avcı’nın yaptığı söyleşide, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Ceo’su Milli Basketbolcu Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu, Konyaspor Koç’u Ozan Bulkaz, spor yazarı Gökhan German ile Gökhan Türe konuşmacı olarak yer aldı.

 Söyleşide; basketbolu Anadolu’ya tanıtmak ve yaygın hale getirmek, farklı illerdeki şikâyet ve önerileri dinlemek; o bölgelerde basketbolu geliştirmek için neler yapılabileceği konusu konuşularak görüş alışverişinde bulunuldu. Milli takım ve Dünya Kupası'nda yaşanan gelişmelerle Konya Basketbol Takımı değerlendirildi.

Söyleşide katılımcıların panelistlere soru-cevapları şeklinde sohbet devam etti.

Programın sonunda TBF Ceo’su Milli Basketbolcu Ömer Onan tarafından Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’e hediye olarak verilen formayı, Rektör Şahin adına Rektör Danışmanı Prof. Dr. Tahir Balevi aldı.

Söyleşi sonunda konuşmacılara hediye takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (