( (

Şamil Tayyar Siyaseti Bıraktı, Perinçek'e 'Haddinizi Bileceksiniz' Demişti

Siyaset (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 09.06.2020 - 17:26, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şamil Tayyar Siyaseti Bıraktı, Perinçek'e 'Haddinizi Bileceksiniz' Demişti

Ak Parti’nin en önemli yandaşlarından birisi konumunda olan Vatan Partisi ve Genel Başkanı Doğu Perinçek ile ilgili son dönemde yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve eski Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar’ın bu görevi sona erdi.
Tayyar sadece AKP’deki görevini bırakmakla kalmadı aktif siyasete de veda ettiğini sosyal medya hesabından paylaştı. Tayyar, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda “Birlikte görev yaptığım Tanıtım ve Medya Başkanımız Mahir Ünal ile istişare sonucunda “yardımcılık” görevinden ayrıldım. Nasip olursa mesleğe dönüyorum. Aktif siyaseti bırakıyorum. Bize güvenen tüm dostlara sevgi ve muhabbetle” ifadelerini paylaştı. Tayyar’ın paylaşımında Mahir Ünal ile “istişare” yaptığı ve bu istişare sonrası görevinden ayrıldığını belirtmesi Tayyar’ın kendi isteği ile görevi bırakmadığı,son dönemde Vatan Partisi ve Genel Başkanı Doğu Perinçek ile ilgili sözleri sonrasında görevinden alındığı yorumlarına sebep oldu. ŞAMİL TAYYAR NE DEMİŞTİ? Şamil Tayyar geçtiğimiz günlerde”Cumhurbaşkanımıza ‘İslamcı Kemalist’ diye rol biçen, AK Parti’nin akıl danesiymiş gibi rol çalan Perinçek ve avanesini uyarayım” diye yazdı. Tayyar aynı tweet’inin devamında sadece FETÖ karşıtlığının Perinçek’i değerli kılmayacağını ifade ederek ” ilave meziyetlere ihtiyaç var” dedi. Şamil Tayyar, onları da şöyle sıralamıştı: 1/Haddinizi bileceksiniz. 2/Darbe seçmeyeceksiniz. 3/Milli olacaksınız.”
Ak Parti’nin en önemli yandaşlarından birisi konumunda olan Vatan Partisi ve Genel Başkanı Doğu Perinçek ile ilgili son dönemde yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve eski Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar’ın bu görevi sona erdi.

Tayyar sadece AKP’deki görevini bırakmakla kalmadı aktif siyasete de veda ettiğini sosyal medya hesabından paylaştı.

Tayyar, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda “Birlikte görev yaptığım Tanıtım ve Medya Başkanımız Mahir Ünal ile istişare sonucunda “yardımcılık” görevinden ayrıldım. Nasip olursa mesleğe dönüyorum. Aktif siyaseti bırakıyorum. Bize güvenen tüm dostlara sevgi ve muhabbetle” ifadelerini paylaştı.

Tayyar’ın paylaşımında Mahir Ünal ile “istişare” yaptığı ve bu istişare sonrası görevinden ayrıldığını belirtmesi Tayyar’ın kendi isteği ile görevi bırakmadığı,son dönemde Vatan Partisi ve Genel Başkanı Doğu Perinçek ile ilgili sözleri sonrasında görevinden alındığı yorumlarına sebep oldu.

ŞAMİL TAYYAR NE DEMİŞTİ?

Şamil Tayyar geçtiğimiz günlerde”Cumhurbaşkanımıza ‘İslamcı Kemalist’ diye rol biçen, AK Parti’nin akıl danesiymiş gibi rol çalan Perinçek ve avanesini uyarayım” diye yazdı.

Tayyar aynı tweet’inin devamında sadece FETÖ karşıtlığının Perinçek’i değerli kılmayacağını ifade ederek ” ilave meziyetlere ihtiyaç var” dedi. Şamil Tayyar, onları da şöyle sıralamıştı:

1/Haddinizi bileceksiniz.

2/Darbe seçmeyeceksiniz.

3/Milli olacaksınız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (