( (

Salih Sedat Ersöz'ün Çağlayan Duygular Adlı 7.Kitabı Yayımlandı

Kültür Sanat 21.10.2020 - 14:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Salih Sedat Ersöz'ün Çağlayan Duygular Adlı 7.Kitabı Yayımlandı

Eğitimci yazar şair Salih Sedat Ersöz'ün ilk şiir kitabı yayımlandı. Daha önce 6 kitaba imza atan Ersöz, ilk şiir kitabına "Çağlayan Duygular" adını verdi.
Eğitimci, yazar, şair ve Doğru Ses Genel Yayın Yönetmeni Salih Sedat Ersöz'ün ilk şiir kitabı yayımlandı. Daha önce 6 kitaba imza atan Ersöz, ilk şiir kitabına "Çağlayan Duygular" adını verdi.   Yazar Ersöz yayımlanan ilk şiir kitabı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: Bu kitap her ne kadar 7. kitabım olsa da ilk şiir kitabım olması hasebiyle benim için son derece önemli… Şiir yazmak, nesir yazmaktan çok daha zor… Zira şiirin kendine özgü kuralları var. Bu sebeple insan, kendisine cesaret verecek, destekte bulunacak uzman kişilere ihtiyaç duyuyor. 2 yıl boyunca telefonla görüştükten sonra 2012 yılında yüz yüze görüşmek ve tanışmak bahtiyarlığına erdiğim Şair Cengiz Numanoğlu Üstadım, uzun bir aradan sonra tekrar şiir yazmama vesile oldu. Yazdığım şiirleri kendisine gönderiyor, Üstadın değerlendirmesini arzu ediyordum. Geçen yıl gönderdiğim “Efendim” başlıklı naatı, telefonda bana da okutup dinledikten sonra, “Maşallah, çok güzel, bayıldım, sen epey yol almışsın” ifadeleri bana büyük bir cesaret verdi. Bu kitabın temeli o anda atılmış oldu. Bizlere şiiri sevdiren, topluma şiirle harika mesajlar veren, yaşayan büyük şairlerimizden Cengiz Numanoğlu Üstadıma yaptığı alicenaplık için şükran borçluyum. Üstad Cengiz Numanoğlu kitabıma sunuş yazısı yazmak ve kitabın isminde son kararı vermek suretiyle çok büyük bir destek ve katkı vermiş, bendenizi onurlandırmıştır. Değerli Üstadıma en kalbi şükranlarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. Şiirlerimi büyük bir cesaret örneği göstererek kitaplaştırmaya karar verdiğim anda, editörlük yapacak bir şair dosta ihtiyaç duydum. Bu isim tereddütsüz Şair Tayyar Yıldırım idi. Kendisi ile çalışmaktan ve editörlüğünden son derece memnun oldum. Yaptığımız çalışma bana çok şey kazandırdı. Değerli kardeşime de şükranlarımı sunuyorum. Bu arada birçok kazanım elde ettiğim, Selçukya Kültür Sanat Derneği Şiir Okumalarını da anmadan geçemeyeceğim. Bu sebeple Selçukya Derneği Başkanı Fatma Şeref Polat hanımefendiye, katılımcı tüm şair dostlarıma, kitabın kapak kompozisyonunu hazırlayan Şair Ahmet Efe ağabeyime ve teknik yönden katkıda bulunan Yakup Çak kardeşime teşekkürlerimi sunuyor, sizleri ÇAĞLAYAN DUYGULARIM olan şiirlerimle baş başa bırakıyorum. Yüreğimden taşarak çağladı duygularım, Şiir olup döküldü sevinç ve kaygılarım.
Eğitimci yazar şair Salih Sedat Ersöz'ün ilk şiir kitabı yayımlandı. Daha önce 6 kitaba imza atan Ersöz, ilk şiir kitabına "Çağlayan Duygular" adını verdi.

Eğitimci, yazar, şair ve Doğru Ses Genel Yayın Yönetmeni Salih Sedat Ersöz'ün ilk şiir kitabı yayımlandı. Daha önce 6 kitaba imza atan Ersöz, ilk şiir kitabına "Çağlayan Duygular" adını verdi.

 

Yazar Ersöz yayımlanan ilk şiir kitabı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Bu kitap her ne kadar 7. kitabım olsa da ilk şiir kitabım olması hasebiyle benim için son derece önemli…

Şiir yazmak, nesir yazmaktan çok daha zor… Zira şiirin kendine özgü kuralları var. Bu sebeple insan, kendisine cesaret verecek, destekte bulunacak uzman kişilere ihtiyaç duyuyor.

2 yıl boyunca telefonla görüştükten sonra 2012 yılında yüz yüze görüşmek ve tanışmak bahtiyarlığına erdiğim Şair Cengiz Numanoğlu Üstadım, uzun bir aradan sonra tekrar şiir yazmama vesile oldu. Yazdığım şiirleri kendisine gönderiyor, Üstadın değerlendirmesini arzu ediyordum. Geçen yıl gönderdiğim “Efendim” başlıklı naatı, telefonda bana da okutup dinledikten sonra, “Maşallah, çok güzel, bayıldım, sen epey yol almışsın” ifadeleri bana büyük bir cesaret verdi. Bu kitabın temeli o anda atılmış oldu.

Bizlere şiiri sevdiren, topluma şiirle harika mesajlar veren, yaşayan büyük şairlerimizden Cengiz Numanoğlu Üstadıma yaptığı alicenaplık için şükran borçluyum.

Üstad Cengiz Numanoğlu kitabıma sunuş yazısı yazmak ve kitabın isminde son kararı vermek suretiyle çok büyük bir destek ve katkı vermiş, bendenizi onurlandırmıştır. Değerli Üstadıma en kalbi şükranlarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Şiirlerimi büyük bir cesaret örneği göstererek kitaplaştırmaya karar verdiğim anda, editörlük yapacak bir şair dosta ihtiyaç duydum.

Bu isim tereddütsüz Şair Tayyar Yıldırım idi. Kendisi ile çalışmaktan ve editörlüğünden son derece memnun oldum. Yaptığımız çalışma bana çok şey kazandırdı. Değerli kardeşime de şükranlarımı sunuyorum.

Bu arada birçok kazanım elde ettiğim, Selçukya Kültür Sanat Derneği Şiir Okumalarını da anmadan geçemeyeceğim. Bu sebeple Selçukya Derneği Başkanı Fatma Şeref Polat hanımefendiye, katılımcı tüm şair dostlarıma, kitabın kapak kompozisyonunu hazırlayan Şair Ahmet Efe ağabeyime ve teknik yönden katkıda bulunan Yakup Çak kardeşime teşekkürlerimi sunuyor, sizleri ÇAĞLAYAN DUYGULARIM olan şiirlerimle baş başa bırakıyorum.

Yüreğimden taşarak çağladı duygularım,

Şiir olup döküldü sevinç ve kaygılarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (