( (

Rektör Şahin, Selçuk Üniversitesi Futbol Takımı İle Buluştu

Spor 10.03.2020 - 16:01, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Rektör Şahin, Selçuk Üniversitesi Futbol Takımı İle Buluştu

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Selçuk Üniversitesi Futbol Takımı ile Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleriyle yemekte buluştu.
Selçuk Üniversitesi Alâeddin Keykubat VIP salonunda gerçekleşen yemeğe; Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, Kulüp Genel Sekreteri Prof. Dr. Hakan Selim Çağlayan, Yönetim kurulu Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Ay, Prof. Dr. Yakup Kara, Öğr. Gör. Tuncay Sarıipek, Takım Hocası Dr. Öğr. Üy. Ramazan Topuz, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) üyeleri; Mehmet Günbaş, Faruk Hatipoğlu, Tahir Taşyüz ve Selçuk Üniversitesi Futbol Takımı katıldı. Yemekte konuşan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, “Buradaki temel amacımız, sizleri vitrine koyabileceğiniz ve profesyonel anlamda futbol camiasına kazandırabileceğimiz bir ortam oluşturmak. Bizim öncelikli reel hedefimiz sizin genç yetenekli arkadaşlarımızı kendinizi gösterebileceğiniz bir ortam, alan oluşturarak profesyonel anlamda ülkeye kazandırmak. Hem il müdürümüze hem spor genel müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Maddi anlamda manevi anlamda spor müdürümüzü bize ayrıcalık yaptı, destek verdi. Hocalarınız çok ilgili en küçük problemi, bize intikal ettiriyorlar. Çözebileceğimiz her şeyi çözüyoruz. İnşallah daha güzel günler sizleri de bizlerdi de bekliyor. Daha iyi yerlere gelecek bu takım. Çok sağ olun, var olun inşallah önümüzdeki senelerde de daha geniş seyirci kitleleri olan, öğrencilerimizin de takip ettiği süreci yaşarız hep beraber. Aynı zamanda hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum, hep birlikte ortaya güzel bir başarı çıktı, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  (ASKF) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günbaş ise “Sayın Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’ın sizlere çok selamları var, çok tebrik ediyorlar. Sayın Rektörümüzün her konuda spora desteğini görüyoruz. Biz aynı zamanda 1922 Konyaspor’da yöneticilik yapıyoruz. Rektörümüz Üniversitenin tesislerini bize açtı ve maçlarını burada oynuyor. İnşallah burada bir işbirliği içinde sizlerle birlikte hareket etmek, bir projenin parçası olmak için biz her zaman hazırız.” şeklinde konuştu.  Programının ardından hediye takdimi yapılarak toplu fotoğraf çektirildi.
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Selçuk Üniversitesi Futbol Takımı ile Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleriyle yemekte buluştu.

Selçuk Üniversitesi Alâeddin Keykubat VIP salonunda gerçekleşen yemeğe; Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, Kulüp Genel Sekreteri Prof. Dr. Hakan Selim Çağlayan, Yönetim kurulu Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Ay, Prof. Dr. Yakup Kara, Öğr. Gör. Tuncay Sarıipek, Takım Hocası Dr. Öğr. Üy. Ramazan Topuz, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) üyeleri; Mehmet Günbaş, Faruk Hatipoğlu, Tahir Taşyüz ve Selçuk Üniversitesi Futbol Takımı katıldı.

Yemekte konuşan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, “Buradaki temel amacımız, sizleri vitrine koyabileceğiniz ve profesyonel anlamda futbol camiasına kazandırabileceğimiz bir ortam oluşturmak. Bizim öncelikli reel hedefimiz sizin genç yetenekli arkadaşlarımızı kendinizi gösterebileceğiniz bir ortam, alan oluşturarak profesyonel anlamda ülkeye kazandırmak. Hem il müdürümüze hem spor genel müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Maddi anlamda manevi anlamda spor müdürümüzü bize ayrıcalık yaptı, destek verdi. Hocalarınız çok ilgili en küçük problemi, bize intikal ettiriyorlar. Çözebileceğimiz her şeyi çözüyoruz. İnşallah daha güzel günler sizleri de bizlerdi de bekliyor. Daha iyi yerlere gelecek bu takım. Çok sağ olun, var olun inşallah önümüzdeki senelerde de daha geniş seyirci kitleleri olan, öğrencilerimizin de takip ettiği süreci yaşarız hep beraber. Aynı zamanda hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum, hep birlikte ortaya güzel bir başarı çıktı, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

(ASKF) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günbaş ise “Sayın Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’ın sizlere çok selamları var, çok tebrik ediyorlar. Sayın Rektörümüzün her konuda spora desteğini görüyoruz. Biz aynı zamanda 1922 Konyaspor’da yöneticilik yapıyoruz. Rektörümüz Üniversitenin tesislerini bize açtı ve maçlarını burada oynuyor. İnşallah burada bir işbirliği içinde sizlerle birlikte hareket etmek, bir projenin parçası olmak için biz her zaman hazırız.” şeklinde konuştu.

 Programının ardından hediye takdimi yapılarak toplu fotoğraf çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (