( (

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Gündem 12.05.2021 - 17:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı geride bırakmanın hüznü içerisinde olduklarını belirten Başkan Hasan Kılca, “Bu bayram, aramızda mesafeler olabilir ancak kalpler aynı duygu ve heyecanla attığı sürece bunun bir önemi yoktur” dedi.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Bayramları sevginin, muhabbetin, beraberliğin ve kardeşliğin hâkim olduğu en kıymetli günler olarak niteleyen Başkan Hasan Kılca’nın mesajı şu şekilde: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü içerisindeyiz. Maalesef bu Ramazan’da da Korona Virüsü salgını dolayısıyla coşkuyla ve hep birlikte camiye gidip saf tutamadık. Yine de yeni umutlarla bir bayrama kavuştuk. Çünkü bu günler; mutluluğun, huzurun, iyiliğin ve sevginin dört bir yana yayıldığı en özel en güzel vakitlerdir. Bayram sabahı musafaha edip birbirimizle kucaklaşamayacağız, yakınlarımızla aynı sofrada buluşamayacağız. Ancak yüreklerimiz aynı heyecan ve duyguyla dolu olduğu sürece bu mesafelerin önemi yoktur. İnşallah bizler bu bayramda da gönül hanelerimizde sevdiklerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. İletişim araçlarıyla da olsa yanında olamadığımız sevdiklerimize ulaşacağız ve bu mutluluğu paylaşacağız. Böylece dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluk yoktur. Bu zor günleri de el ele vererek birlikte geride bırakacağız inşallah. Alınan karar ve tedbirlere azami derecede uyarak özlemini çektiğimiz eski günlerimize en kısa sürede kavuşacağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; rabbimden bu güzel bayram gününde hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyor, bir kez daha Konyalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”  
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı geride bırakmanın hüznü içerisinde olduklarını belirten Başkan Hasan Kılca, “Bu bayram, aramızda mesafeler olabilir ancak kalpler aynı duygu ve heyecanla attığı sürece bunun bir önemi yoktur” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Bayramları sevginin, muhabbetin, beraberliğin ve kardeşliğin hâkim olduğu en kıymetli günler olarak niteleyen Başkan Hasan Kılca’nın mesajı şu şekilde:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü içerisindeyiz. Maalesef bu Ramazan’da da Korona Virüsü salgını dolayısıyla coşkuyla ve hep birlikte camiye gidip saf tutamadık. Yine de yeni umutlarla bir bayrama kavuştuk. Çünkü bu günler; mutluluğun, huzurun, iyiliğin ve sevginin dört bir yana yayıldığı en özel en güzel vakitlerdir. Bayram sabahı musafaha edip birbirimizle kucaklaşamayacağız, yakınlarımızla aynı sofrada buluşamayacağız. Ancak yüreklerimiz aynı heyecan ve duyguyla dolu olduğu sürece bu mesafelerin önemi yoktur. İnşallah bizler bu bayramda da gönül hanelerimizde sevdiklerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. İletişim araçlarıyla da olsa yanında olamadığımız sevdiklerimize ulaşacağız ve bu mutluluğu paylaşacağız. Böylece dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluk yoktur. Bu zor günleri de el ele vererek birlikte geride bırakacağız inşallah. Alınan karar ve tedbirlere azami derecede uyarak özlemini çektiğimiz eski günlerimize en kısa sürede kavuşacağımıza inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; rabbimden bu güzel bayram gününde hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyor, bir kez daha Konyalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (