( (

Pttspor Yeni Sezona Hazır

Spor 11.09.2020 - 13:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Pttspor Yeni Sezona Hazır

PTTSpor Kadın Voleybol Takımı, 2020-2021 sezonu kadro yapılanmasını tamamladı.
PTT Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Karaca, önemli isimlerle kadrolarını güçlendirdiklerini belirterek yeni sezonda iddialı olacakları mesajını verdi.   Sezon öncesinde yeni isimleri takıma katarak kadrolarını daha da güçlendirdiklerini ifade eden Karaca, sezona hazır olduklarını vurguladı. PTT Spor Kulübü’nün yeni sezona genç ve dinamik bir ekiple başlayacağını belirten Karaca, “Eminim sporcu arkadaşlarım bu sezonda da ellerinden gelen gayreti gösterecek ve kulübümüzü en üst noktalara taşıyacaktır. Her yıl olduğu gibi yine en iyiyi hedeflediğimiz bu sezonda Filenin Güvercinleri büyük başarılara imza atacak” dedi.   Bu sezonun PTT Ailesi için büyük önem ifade ettiğini kaydeden Karaca, “Bu yıl, kulübümüzün hamisi olan Posta ve Telgraf Teşkilatımızın kuruluşunun 180. yılı. Bu sebeple, sezon içerisinde kaydedeceğimiz her başarı bizim için daha anlamlı olacak” diye konuştu.   Önemli İsimler PTTSpor Kadrosunda   Misli.com Sultanlar Ligi'nde mücadele eden PTTSpor Kadın Voleybol Takımı, iç transferde Başantrenör Mehmet Bedestenlioğlu’nun sözleşmesini uzattı. Kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında Dominikli Lisvel Elisa Eve Meija, Bulgaristan Milli Takımı oyuncuları Hristina Rueseva ve Emiliya Dimitrova’yı transfer eden PTTSpor, yerli yıldızları da bünyesine kattı. Kulüp, Cansu Aydınoğulları, Su Zent, Bahar Akbay, Simay Kurt, Ceyda Aktaş, Yağmur Mislina Kılıç, Semra Özer ve Merve Tanyel gibi yerli oyuncularla sözleşme imzaladı.    
PTTSpor Kadın Voleybol Takımı, 2020-2021 sezonu kadro yapılanmasını tamamladı.

PTT Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Karaca, önemli isimlerle kadrolarını güçlendirdiklerini belirterek yeni sezonda iddialı olacakları mesajını verdi.

 

Sezon öncesinde yeni isimleri takıma katarak kadrolarını daha da güçlendirdiklerini ifade eden Karaca, sezona hazır olduklarını vurguladı. PTT Spor Kulübü’nün yeni sezona genç ve dinamik bir ekiple başlayacağını belirten Karaca, “Eminim sporcu arkadaşlarım bu sezonda da ellerinden gelen gayreti gösterecek ve kulübümüzü en üst noktalara taşıyacaktır. Her yıl olduğu gibi yine en iyiyi hedeflediğimiz bu sezonda Filenin Güvercinleri büyük başarılara imza atacak” dedi.

 

Bu sezonun PTT Ailesi için büyük önem ifade ettiğini kaydeden Karaca, “Bu yıl, kulübümüzün hamisi olan Posta ve Telgraf Teşkilatımızın kuruluşunun 180. yılı. Bu sebeple, sezon içerisinde kaydedeceğimiz her başarı bizim için daha anlamlı olacak” diye konuştu.

 

Önemli İsimler PTTSpor Kadrosunda

 

Misli.com Sultanlar Ligi'nde mücadele eden PTTSpor Kadın Voleybol Takımı, iç transferde Başantrenör Mehmet Bedestenlioğlu’nun sözleşmesini uzattı. Kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında Dominikli Lisvel Elisa Eve Meija, Bulgaristan Milli Takımı oyuncuları Hristina Rueseva ve Emiliya Dimitrova’yı transfer eden PTTSpor, yerli yıldızları da bünyesine kattı. Kulüp, Cansu Aydınoğulları, Su Zent, Bahar Akbay, Simay Kurt, Ceyda Aktaş, Yağmur Mislina Kılıç, Semra Özer ve Merve Tanyel gibi yerli oyuncularla sözleşme imzaladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (