( (

Polat ve Çakırca Ailelerinin Mutlu Günü

Magazin 29.03.2021 - 12:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Polat ve Çakırca Ailelerinin Mutlu Günü

Konya'nın başarılı işadamlarından Mehmet Emin Polat ve  Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Hukukçu Yazar Fatma Şeref Polat'ın oğulları Muhammed Emin ile Karslı işadamı Enver ve Yurdagül Çakırca'nın kızı Ceylan'ı evlendirdi. Salgın tedbirleri sebebi ile sade geçen nikah töreni Konya Grand Milenyum Otel'de aile yakınları arasında yapıldı. İpekyolu Medya ailesi olarak biz de  Muhammed Emin ve Ceylan Polat çiftine mutluluklar dileriz

Konya'nın başarılı işadamlarından Mehmet Emin Polat ve  Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Hukukçu Yazar Fatma Şeref Polat'ın oğulları Muhammed Emin ile Karslı işadamı Enver ve Yurdagül Çakırca'nın kızı Ceylan'ı evlendirdi.

Salgın tedbirleri sebebi ile sade geçen nikah töreni Konya Grand Milenyum Otel'de aile yakınları arasında yapıldı.

İpekyolu Medya ailesi olarak biz de  Muhammed Emin ve Ceylan Polat çiftine mutluluklar dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (