( (

Öykü Gürman & İpek Açar: Çocukluğumuzu Özledik

Magazin 11.12.2020 - 13:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Öykü Gürman & İpek Açar: Çocukluğumuzu Özledik

İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan "İpek Açar'la İpek Yolu" Programı'nın yeni sezondaki ilk konuğu şarkıcı, oyuncu ve sunucu Öykü Gürman oldu.
İpek Açar ve konuğu Öykü Gürman, bu Cuma akşamı TRT Müzik ekranlarında yayınlanacak konser programında birbirinden güzel şarkılarla, düetlerle birlikte tatlı sohbetlere imza attılar.  Pandemi kuralları nedeniyle, konser programı seyircisiz ve sosyal mesafeye uygun olarak çekildi. ÖYKÜ GÜRMAN: ANNEMİN SESİ ÇOK GÜZEL  Öykü Gürman, annesinin sesinin güzel olduğunu ve evde özellikle yemek yaparken annesiyle birlikte şarkılar söylediklerini anlatırken çocukluğuna gitti ve Berk'le 5 yaşında tencere ve tava kullanarak müzik yaptıklarını söyledi. ÇOCUKLUĞUMUZU ÖZLEDİK İpek Açar ve Öykü Gürman çocukluklarını ve aileleriyle birlikte yaptıkları seyahatleri de çok özlediklerini söylediler. Öykü Gürman: "Evcilik oynardık, Ankara'ya anneanneme giderdik, dedem güvercin beslerdi" diyerek duygusal saniyeleri başlatınca İpek Açar da konuğunun duygularını paylaşarak: "Biz de ailece Anneannemlerin bağ evine giderdik Kırklareli'ne; mahalle kültürünü yaşadık, ne mutlu bize" dedi.   
İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan "İpek Açar'la İpek Yolu" Programı'nın yeni sezondaki ilk konuğu şarkıcı, oyuncu ve sunucu Öykü Gürman oldu.

İpek Açar ve konuğu Öykü Gürman, bu Cuma akşamı TRT Müzik ekranlarında yayınlanacak konser programında birbirinden güzel şarkılarla, düetlerle birlikte tatlı sohbetlere imza attılar. 

Pandemi kuralları nedeniyle, konser programı seyircisiz ve sosyal mesafeye uygun olarak çekildi.

ÖYKÜ GÜRMAN: ANNEMİN SESİ ÇOK GÜZEL 

Öykü Gürman, annesinin sesinin güzel olduğunu ve evde özellikle yemek yaparken annesiyle birlikte şarkılar söylediklerini anlatırken çocukluğuna gitti ve Berk'le 5 yaşında tencere ve tava kullanarak müzik yaptıklarını söyledi.

ÇOCUKLUĞUMUZU ÖZLEDİK

İpek Açar ve Öykü Gürman çocukluklarını ve aileleriyle birlikte yaptıkları seyahatleri de çok özlediklerini söylediler. Öykü Gürman: "Evcilik oynardık, Ankara'ya anneanneme giderdik, dedem güvercin beslerdi" diyerek duygusal saniyeleri başlatınca İpek Açar da konuğunun duygularını paylaşarak: "Biz de ailece Anneannemlerin bağ evine giderdik Kırklareli'ne; mahalle kültürünü yaşadık, ne mutlu bize" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (