( (

Mustafa Yılmaz Yeni Klibi “ BEN DE İNSANIM” 16 Nisan’da Yayında!

Magazin 05.04.2021 - 16:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Mustafa Yılmaz Yeni Klibi “ BEN DE İNSANIM” 16 Nisan’da Yayında!

Sorun Yok ve Keşke gibi bir çok şarkısı ile milyonlarca kişi tarafından izlenilen ve beğenilen yakışıklı şarkıcı Mustafa Yılmaz yeni şarkısı ve klibi için gün sayıyor.
Mustafa Yılmaz’ın yeni Şarkısı Hayrettin güneş yönetmenliğinde  yaşanmış bir hayat hikayesini ele alarak  çektiği klip yine çok ses getirecek. Oyunculuğu ile ön plana geçecek olan Mustafa Yılmaz kısa film tadında çıkacak yeni klibi ile 16 Nisan’da çıkması planlanan ben de insanım şarkısı “Seven Hiçbir İnsan Asla Aldatılmayı Hakketmez” Etiketiyle Paylaşıma Sunulacak . Yapım:  Hayrettin Güneş & Mehmet Güneş Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlar da olacak. Yaklaşık 40 kişilik ekip tarafından çekiminin üç gün toplam hazırlığının 30 gün sürdüğü klip aslında daha çok kısa film tadında gözünüzü kırpmadan izleyebileceksiniz.  Söz Müzik Ersoy Dinç olan şarkıda ayrıca birde düeti bulunmakta. Yapımcı ve yönetmen Hayrettin Güneş ; inandığım her proje kısa film tadında ve mesaj içerikli olmak zorunda, bu anlamda Önümüzdeki günlerde bu tarz kliplerimizi daha çok izleme fırsatı bulacaksınız. Açıklamasında bulundu. Grand müzik etiketiyle bir çok sanatçıyı bünyesinde taşıyan Yönetmen Hayrettin Güneş yakışıklı sanatçısı Mustafa Yılmaz ile iddalı geliyor!
Sorun Yok ve Keşke gibi bir çok şarkısı ile milyonlarca kişi tarafından izlenilen ve beğenilen yakışıklı şarkıcı Mustafa Yılmaz yeni şarkısı ve klibi için gün sayıyor.

Mustafa Yılmaz’ın yeni Şarkısı Hayrettin güneş yönetmenliğinde  yaşanmış bir hayat hikayesini ele alarak  çektiği klip yine çok ses getirecek. Oyunculuğu ile ön plana geçecek olan Mustafa Yılmaz kısa film tadında çıkacak yeni klibi ile 16 Nisan’da çıkması planlanan ben de insanım şarkısı “Seven Hiçbir İnsan Asla Aldatılmayı Hakketmez” Etiketiyle Paylaşıma Sunulacak .

Yapım:  Hayrettin Güneş & Mehmet Güneş Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlar da olacak. Yaklaşık 40 kişilik ekip tarafından çekiminin üç gün toplam hazırlığının 30 gün sürdüğü klip aslında daha çok kısa film tadında gözünüzü kırpmadan izleyebileceksiniz. 
Söz Müzik Ersoy Dinç olan şarkıda ayrıca birde düeti bulunmakta.
Yapımcı ve yönetmen Hayrettin Güneş ; inandığım her proje kısa film tadında ve mesaj içerikli olmak zorunda, bu anlamda Önümüzdeki günlerde bu tarz kliplerimizi daha çok izleme fırsatı bulacaksınız. Açıklamasında bulundu. Grand müzik etiketiyle bir çok sanatçıyı bünyesinde taşıyan Yönetmen Hayrettin Güneş yakışıklı sanatçısı Mustafa Yılmaz ile iddalı geliyor!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (