( (

Milliyetçi Hareket Partisi Yunak İlçe Başkanından Emniyet’e Ziyaret

Gündem 13.04.2021 - 13:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Milliyetçi Hareket Partisi Yunak İlçe Başkanından Emniyet’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil, kendisine eşlik eden ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yunak İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil; " Millet olarak güvenli ellere teslimiyetin rahatlığıyla gece ve gündüz huzur içerisinde isek, bunu Türk Emniyet Teşkilatının halkın huzur ve güven ortamının bozulmaması için gerektiğinde gözünü dahi kırpmadan canını feda eden, gerektiğinde ise sevgi dolu, güler yüzlü özveriyle, korkusuz hizmet veren kahraman polislerimize borçluyuz. Türk Polis Teşkilatımızın 176’ncı kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum” diye konuştu. MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yunak İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık ise, “Milliyetçi Hareket Partisi Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.  
Milliyetçi Hareket Partisi Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil, kendisine eşlik eden ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yunak İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil; " Millet olarak güvenli ellere teslimiyetin rahatlığıyla gece ve gündüz huzur içerisinde isek, bunu Türk Emniyet Teşkilatının halkın huzur ve güven ortamının bozulmaması için gerektiğinde gözünü dahi kırpmadan canını feda eden, gerektiğinde ise sevgi dolu, güler yüzlü özveriyle, korkusuz hizmet veren kahraman polislerimize borçluyuz. Türk Polis Teşkilatımızın 176’ncı kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum” diye konuştu.

MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yunak İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık ise, “Milliyetçi Hareket Partisi Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (