( (

Mikro ve Küçük İşletmeler İçin Faizsiz Kredi Başvuruları Başlıyor

İş Dünyası (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 02.05.2021 - 15:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Mikro ve Küçük İşletmeler İçin Faizsiz Kredi Başvuruları Başlıyor

Koronavirüs pandemisinden etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere 75 bin liraya kadar sağlanacak kredi desteğine başvurular yarın başlıyor.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB hızlı destek programı kapsamında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere kredi desteği sağladıklarını söyledi.  Pandemiden etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere sağlanacak kredi desteğine başvurular yarın başlıyor. MİKRO İŞLETMELERE 30, KÜÇÜK İŞLETMELERE 75 BİN TL Mikro işletmelere 30 bin TL, küçük işletmeler ise 75 bin TL’ye kadar olan kredilere e-devlet üzerinden başvurulacak. Bakan Varank, “Bu program ile pandemiden etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz kredi desteği sağlıyoruz. Destekten teknoloji tabanlı start-up’lar ile imalat sektörlerinde faaliyet gösteren girişimler faydalanabilecek. Mikro işletmeler 30 bin, küçük işletmeler ise 75 bin liraya kadar finansmana hızlı bir şekilde erişebilecek. Başvurular pazartesi gününden itibaren e-devlet aracılığıyla yapılabilecek. Bütün işletmelerimizi, girişimcilerimizi başvurmaya davet ediyorum” dedi.    Boğaziçi Yöneticiler Vakfı tarafından ‘girişimcilik’ temasıyla düzenlenen ‘Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu’na video konferans yöntemiyle katılan Varank, risk sermayesi fonlarının yanında KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve TUBİTAK üzerinden girişimcilere birçok avantaj sağladıklarını belirtti. 
Koronavirüs pandemisinden etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere 75 bin liraya kadar sağlanacak kredi desteğine başvurular yarın başlıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB hızlı destek programı kapsamında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere kredi desteği sağladıklarını söyledi. 

Pandemiden etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere sağlanacak kredi desteğine başvurular yarın başlıyor.

MİKRO İŞLETMELERE 30, KÜÇÜK İŞLETMELERE 75 BİN TL

Mikro işletmelere 30 bin TL, küçük işletmeler ise 75 bin TL’ye kadar olan kredilere e-devlet üzerinden başvurulacak.

Bakan Varank, “Bu program ile pandemiden etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz kredi desteği sağlıyoruz. Destekten teknoloji tabanlı start-up’lar ile imalat sektörlerinde faaliyet gösteren girişimler faydalanabilecek. Mikro işletmeler 30 bin, küçük işletmeler ise 75 bin liraya kadar finansmana hızlı bir şekilde erişebilecek. Başvurular pazartesi gününden itibaren e-devlet aracılığıyla yapılabilecek. Bütün işletmelerimizi, girişimcilerimizi başvurmaya davet ediyorum” dedi. 

 

Boğaziçi Yöneticiler Vakfı tarafından ‘girişimcilik’ temasıyla düzenlenen ‘Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu’na video konferans yöntemiyle katılan Varank, risk sermayesi fonlarının yanında KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve TUBİTAK üzerinden girişimcilere birçok avantaj sağladıklarını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (