( (

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan’dan Kadir Gecesi Mesaajı

Gündem 08.05.2021 - 10:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan’dan Kadir Gecesi Mesaajı

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Sayın Remzi Karaarslan Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı
            İl Başkanı Karaaslan yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi…     “Bizleri böyle kıymetli, bereketli, izzetli bir geceye eriştirdiği için Rabbimize hamd’ü senalar ediyor, başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere bütün İslâm âleminin mübarek Kadir Gecelerini en güzel temenni ve duygularla tebrik ediyorum.   Bütün mahlûkatın kurtuluş reçetesi olan Kur'an mucizesinin insanlığa bahşedildiği bu mübarek gece, duaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır.   Kadir Gecesinin feyz ve bereketinden hepimizin nasiplenmesini, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını, tüm insanlığın Salgın Hastalığı nedeniyle geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an evvel kurtulmasını, Ramazan Bayramına sağlık, afiyet içerisinde huzur ve mutlulukla erişebilmeyi Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum”
Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Sayın Remzi Karaarslan Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı

            İl Başkanı Karaaslan yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi…

 

 

“Bizleri böyle kıymetli, bereketli, izzetli bir geceye eriştirdiği için Rabbimize hamd’ü senalar ediyor, başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere bütün İslâm âleminin mübarek Kadir Gecelerini en güzel temenni ve duygularla tebrik ediyorum.

 

Bütün mahlûkatın kurtuluş reçetesi olan Kur'an mucizesinin insanlığa bahşedildiği bu mübarek gece, duaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır.

 

Kadir Gecesinin feyz ve bereketinden hepimizin nasiplenmesini, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını, tüm insanlığın Salgın Hastalığı nedeniyle geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an evvel kurtulmasını, Ramazan Bayramına sağlık, afiyet içerisinde huzur ve mutlulukla erişebilmeyi Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (