( (

MHP Konya'dan Yunak Ziyareti

Siyaset 15.06.2020 - 11:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

MHP Konya'dan Yunak Ziyareti

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ilçe ziyaretleri kapsamında MHP Yunak ilçe teşkilatını ziyaret etti.
MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan kendisine eşlik eden il yöneticileri,İl Kadın Kolları Başkanı Gülay Selek,MHP Çeltik İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirkazık ve MHP Akşehir İlçe Başkanı Av.Salih Akça ile birlikte Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil'i ilçe binasında ziyaret etti.   İlçe yöneticileri ve partililerin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Mhp İl Başkanı Remzi Karaarslan;birlik ve beraberlik içinde güzel işlere imza atmak adına ilçe ziyaretlerini hız kesmeden sürdürdüklerini ve bu kapsamda da Yunak için  imkanlar dahilinde  ellerinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti.   MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gelen heyete teşekkür etti.Parti çalışmalarının ve ilçe sorunlarının konuşulduğu ziyaret sonrasında MHP Konya heyeti,Yunak Ülkü Ocakları Hasan Yonca ve Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan'ı ziyaret ederek programını sonlandırdı.
MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ilçe ziyaretleri kapsamında MHP Yunak ilçe teşkilatını ziyaret etti.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan kendisine eşlik eden il yöneticileri,İl Kadın Kolları Başkanı Gülay Selek,MHP Çeltik İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirkazık ve MHP Akşehir İlçe Başkanı Av.Salih Akça ile birlikte Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil'i ilçe binasında ziyaret etti.

 

İlçe yöneticileri ve partililerin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Mhp İl Başkanı Remzi Karaarslan;birlik ve beraberlik içinde güzel işlere imza atmak adına ilçe ziyaretlerini hız kesmeden sürdürdüklerini ve bu kapsamda da Yunak için  imkanlar dahilinde  ellerinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti.

 

MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gelen heyete teşekkür etti.Parti çalışmalarının ve ilçe sorunlarının konuşulduğu ziyaret sonrasında MHP Konya heyeti,Yunak Ülkü Ocakları Hasan Yonca ve Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan'ı ziyaret ederek programını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (