( (

Meram Belediyesi Spor Tesislerinde Kış Kayıtları Başladı

Spor 29.09.2020 - 11:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meram Belediyesi Spor Tesislerinde Kış Kayıtları Başladı

Meram Belediyesi’nin spor tesisleri kış dönemi kayıtlarına başladı. Tutkunlarının çok güzel bir ortamda ve en modern aletlerle spor yapabilmelerine olanak sağlayan tesislere sahip olduklarına vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm spor severlere cazip şartlarla spor yapma fırsatı veren kış dönemi kayıtlarını kaçırmamaları uyarısı yaptı.
Meram Belediyesi Spor Tesislerinde kış dönemi kayıtları başladı. Belediyeye ait Rabia Spor Merkezi ve Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi sporseverlere modern aletler ve donatılarla, güzel, hijyenik ve sağlıklı bir ortamda cazip şartlarda spor yapma imkanı sunuyor. Meram Belediyesinden yapılan açıklamada bu imkanlardan yararlanmak isteyenlerin en yakın spor tesisine başvurabilecekleri belirtildi. Tesisler ve hizmetleri hakkında bilgi almak isteyenlerin de 444 30 42 no’lu telefona başvurabilecekleri ifade edildi.                   BAŞKAN KAVUŞ; “BAĞIŞIKLIK İÇİN SPOR, SPOR İÇİN MERAM BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ”   Meram Belediyesine ait tüm spor tesislerinin ve tesislerde verilen hizmetlerin her yönden örnek olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bunun tesislere olan ilgiyi artırdığına dikkat çekti. Tesislerde pandemi süreci dolayısıyla sosyal mesafeden hijyene kadar tüm önlemlerin alındığını da kaydeden Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Her yaştan insanımızın spor yapması çok önemli elbet ama öncelikle gençlerimizin sporu hayatlarının bir parçası olarak görmeleri bizim için çok daha önemli. Onları başta kötü alışkanlıklardan koruyabilmek adına sporu sevdirebilmek, biyolojik ve psikolojik sağlıklarına katkı sunabilmek amacıyla tesislerimize azami önem gösteriyor, onlar için cazip hale getirmeye çalışıyoruz. Özellikle pandemi döneminde güçlü bağışıklığın ne denli önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Bu sebeple ‘Bağışıklık için spor, spor içinde Meram Belediyesi Spor Tesisleri’ diyoruz”                      MERAM BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ;   RABİA SPOR MERKEZİ; Pirebi Mahallesi Kovanağzı Caddesi üzerinde bulunan Rabia Spor Merkezinde yüzme havuzu ve buhar odası bulunuyor. Ayrıca merkez üyelerine; Zumba, step-plates, jimnastik, taekwondo, fitness yapma imkanı da sunuyor.   AŞKAN MUHAMMET YÜRÜKUSLU SPOR TESİSİ;   Aşkan Mahallesi Güneyyaka Sokak’ta bulunan Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisinde açık ve kapalı tenis kortları, okçuluk alanı, fitness merkezi, spinning ve trambolin stüdyosu, masa tenisi ve jimnastik sahalarının yanı sıra step aerobik, zumpa ve platese kadar geniş bir yelpazede sporseverlere hizmet sunuluyor.
Meram Belediyesi’nin spor tesisleri kış dönemi kayıtlarına başladı. Tutkunlarının çok güzel bir ortamda ve en modern aletlerle spor yapabilmelerine olanak sağlayan tesislere sahip olduklarına vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm spor severlere cazip şartlarla spor yapma fırsatı veren kış dönemi kayıtlarını kaçırmamaları uyarısı yaptı.

Meram Belediyesi Spor Tesislerinde kış dönemi kayıtları başladı. Belediyeye ait Rabia Spor Merkezi ve Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi sporseverlere modern aletler ve donatılarla, güzel, hijyenik ve sağlıklı bir ortamda cazip şartlarda spor yapma imkanı sunuyor. Meram Belediyesinden yapılan açıklamada bu imkanlardan yararlanmak isteyenlerin en yakın spor tesisine başvurabilecekleri belirtildi. Tesisler ve hizmetleri hakkında bilgi almak isteyenlerin de 444 30 42 no’lu telefona başvurabilecekleri ifade edildi.

 

                BAŞKAN KAVUŞ; “BAĞIŞIKLIK İÇİN SPOR, SPOR İÇİN MERAM BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ”

 

Meram Belediyesine ait tüm spor tesislerinin ve tesislerde verilen hizmetlerin her yönden örnek olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bunun tesislere olan ilgiyi artırdığına dikkat çekti. Tesislerde pandemi süreci dolayısıyla sosyal mesafeden hijyene kadar tüm önlemlerin alındığını da kaydeden Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Her yaştan insanımızın spor yapması çok önemli elbet ama öncelikle gençlerimizin sporu hayatlarının bir parçası olarak görmeleri bizim için çok daha önemli. Onları başta kötü alışkanlıklardan koruyabilmek adına sporu sevdirebilmek, biyolojik ve psikolojik sağlıklarına katkı sunabilmek amacıyla tesislerimize azami önem gösteriyor, onlar için cazip hale getirmeye çalışıyoruz. Özellikle pandemi döneminde güçlü bağışıklığın ne denli önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Bu sebeple ‘Bağışıklık için spor, spor içinde Meram Belediyesi Spor Tesisleri’ diyoruz”   

 

                MERAM BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ;

 

RABİA SPOR MERKEZİ;

Pirebi Mahallesi Kovanağzı Caddesi üzerinde bulunan Rabia Spor Merkezinde yüzme havuzu ve buhar odası bulunuyor. Ayrıca merkez üyelerine; Zumba, step-plates, jimnastik, taekwondo, fitness yapma imkanı da sunuyor.

 

AŞKAN MUHAMMET YÜRÜKUSLU SPOR TESİSİ;  

Aşkan Mahallesi Güneyyaka Sokak’ta bulunan Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisinde açık ve kapalı tenis kortları, okçuluk alanı, fitness merkezi, spinning ve trambolin stüdyosu, masa tenisi ve jimnastik sahalarının yanı sıra step aerobik, zumpa ve platese kadar geniş bir yelpazede sporseverlere hizmet sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (