( (

Mali Müşavir Mehmet Çiçekdağ’ın Kitabı Yayınlandı

Kültür Sanat 01.03.2021 - 00:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Mali Müşavir Mehmet Çiçekdağ’ın Kitabı Yayınlandı

Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Mehmet Çiçekdağ’ın İş Kanunu, İşsizlik Sigortası Kanun uygulamaları ve Nitelikli Hesaplar adlı kitabı yayınlandı.
Kitabını meslektaşı Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal’a hediye eden Mehmet Çiçekdağ, “Bu kitabı 4857 sayılı İş Kanunu ve İş Hukuku ve 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanununu dikkate alarak hazırladım. İşçi, işveren ilişkilerinin sağlıklı bir zeminde yürütülmesine katkı sağlamak, bu konuda ortaya çıkan sorunların çözümüne yardımcı olmak ve Muhasebe Meslek Mensuplarının da yine bu konularda işlerinin takip ettiği mükelleflerimize ışık tutmasını hedefledim. Oda başkanımızı yerinde ziyaret ederek, kitabı hediye ettim” dedi.  Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal meslektaşı Mehmet Çiçekdağ’ı kutlayarak, “Meslektaşımızın hazırlamış olduğu bu kitap bizlere, işçi ve verenlerimize çok faydalı olacağı gibi ışık tutacaktır. Kendisine verdiği emekten dolayı teşekkür ederken, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Mehmet Çiçekdağ’ın İş Kanunu, İşsizlik Sigortası Kanun uygulamaları ve Nitelikli Hesaplar adlı kitabı yayınlandı.

Kitabını meslektaşı Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal’a hediye eden Mehmet Çiçekdağ, “Bu kitabı 4857 sayılı İş Kanunu ve İş Hukuku ve 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanununu dikkate alarak hazırladım. İşçi, işveren ilişkilerinin sağlıklı bir zeminde yürütülmesine katkı sağlamak, bu konuda ortaya çıkan sorunların çözümüne yardımcı olmak ve Muhasebe Meslek Mensuplarının da yine bu konularda işlerinin takip ettiği mükelleflerimize ışık tutmasını hedefledim. Oda başkanımızı yerinde ziyaret ederek, kitabı hediye ettim” dedi. 

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal meslektaşı Mehmet Çiçekdağ’ı kutlayarak, “Meslektaşımızın hazırlamış olduğu bu kitap bizlere, işçi ve verenlerimize çok faydalı olacağı gibi ışık tutacaktır. Kendisine verdiği emekten dolayı teşekkür ederken, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (