( (

Köseoğlu ve Darılmaz Ailelerinin Mutlu Günü

Yaşam 25.09.2017 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Köseoğlu ve Darılmaz Ailelerinin Mutlu Günü

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde nikahı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek kıydı. Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Köseoğlu’nun kızı Hacer Feyza ile Op. Dr. Gökhan Darılmaz’ın oğlu Ahmet Mehdi dünya evine girdi. Hafız Ahmet Çalışır’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan düğünde nikahı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek kıyarken; gelin ve damadın nikah şahitliklerini eski Tarım Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, KOSKİ Genel müdür Yardımcısı Mehmet Köseoğlu, Mehmet Duran ve Nurettin Ünlü yaptı.  Nikah sonrası konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, genç çifte mutluluk dileyerek, “Gençlerimizin bir ömür boyu birbirlerinin ayaklarına basmamalarını temenni ediyorum. Allah iki cihan saadeti nasip etsin. Kendilerinden vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Sevginizin yanında saygınızı hiç kaybetmeyin. Sevginiz ve saygınız yıllar geçtikçe artarak devam etsin. Evin içinde birbirinizin gözünün içine bakın. Gözlerinizle anlaşın. Böylece yuvanızı cennet bahçesine döndürün” dedi.   Eski Tarım Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü de mutluluk dileyerek evlilik cüzdanını gelin ve damada birlikte teslim etti. Hasan Basri Balcı Hocaefendi’nin ettiği nikah duasının ardından düğüne davetli olarak katılan Makedonyalı Sanatçı Mesut Kurtiş ilahiler seslendirdi. Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Demirci’nin söylediği birbirinden güzel türkülerle renklenen gecede Elazığ’dan gelen folklor ekibi de yöresel oyunlar sergiledi. Geleneksel Konya pilavının ikram edildiği düğüne çok sayıda ilçe belediye başkanı, Konya Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, kurum müdürleri, akademisyenler, doktorlar, yazarlar ve çok sayıda davetli katıldı.          

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde nikahı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek kıydı.


Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Köseoğlu’nun kızı Hacer Feyza ile Op. Dr. Gökhan Darılmaz’ın oğlu Ahmet Mehdi dünya evine girdi.


Hafız Ahmet Çalışır’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan düğünde nikahı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek kıyarken; gelin ve damadın nikah şahitliklerini eski Tarım Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, KOSKİ Genel müdür Yardımcısı Mehmet Köseoğlu, Mehmet Duran ve Nurettin Ünlü yaptı.


 Nikah sonrası konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, genç çifte mutluluk dileyerek, “Gençlerimizin bir ömür boyu birbirlerinin ayaklarına basmamalarını temenni ediyorum. Allah iki cihan saadeti nasip etsin. Kendilerinden vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Sevginizin yanında saygınızı hiç kaybetmeyin. Sevginiz ve saygınız yıllar geçtikçe artarak devam etsin. Evin içinde birbirinizin gözünün içine bakın. Gözlerinizle anlaşın. Böylece yuvanızı cennet bahçesine döndürün” dedi.


 


Eski Tarım Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü de mutluluk dileyerek evlilik cüzdanını gelin ve damada birlikte teslim etti.


Hasan Basri Balcı Hocaefendi’nin ettiği nikah duasının ardından düğüne davetli olarak katılan Makedonyalı Sanatçı Mesut Kurtiş ilahiler seslendirdi. Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Demirci’nin söylediği birbirinden güzel türkülerle renklenen gecede Elazığ’dan gelen folklor ekibi de yöresel oyunlar sergiledi.


Geleneksel Konya pilavının ikram edildiği düğüne çok sayıda ilçe belediye başkanı, Konya Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, kurum müdürleri, akademisyenler, doktorlar, yazarlar ve çok sayıda davetli katıldı.


 










 





 





 





 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (