( (

Kız Halter Takımı Konya Şampiyonu

Spor 27.12.2019 - 12:13, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kız Halter Takımı Konya Şampiyonu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İl Şampiyonu Halterci öğrencileri makamında ağırladı.
Gazi Ortaokulu Kız Halter takımı öğrencileri Konya'da katıldıkları Okul Sporları Konya İl Seçmelerinde şampiyon oldu. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kız halter takımını almış oldukları başarıdan dolayı kutladı. Başkan Tutal; "İlçemizde ilk defa halter takımı oluşturulmuş ve bu takımda kız öğrencilerimiz  var. Ben kendilerini göstermiş oldukları başarı ve cesaretten dolayı kutluyorum. Gençlerimizin sanatsal ve sportif faaliyetlerle  bulunmaları çok güzel. Bizde belediye olarak imkanlarımız dahilinde gençlerimize destek olmaya çalışıyoruz. Amacımız gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek , eğer biz bunu başarabilirsek  bizim en büyük kazancımız olacak. Şampiyonaya katılan sporcuları ve antrenörlerimizi kutluyorum" dedi. Kız Halter takımı Konya il seçmelerinde 5 Birincilik, 1 İkincilik alırken,  ayrıca İzmir'de düzenlenecek olan Okul Sporları Türkiye Şampiyonasına katılmaya da hak kazandı.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İl Şampiyonu Halterci öğrencileri makamında ağırladı.

Gazi Ortaokulu Kız Halter takımı öğrencileri Konya'da katıldıkları Okul Sporları Konya İl Seçmelerinde şampiyon oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kız halter takımını almış oldukları başarıdan dolayı kutladı.

Başkan Tutal; "İlçemizde ilk defa halter takımı oluşturulmuş ve bu takımda kız öğrencilerimiz  var. Ben kendilerini göstermiş oldukları başarı ve cesaretten dolayı kutluyorum. Gençlerimizin sanatsal ve sportif faaliyetlerle  bulunmaları çok güzel. Bizde belediye olarak imkanlarımız dahilinde gençlerimize destek olmaya çalışıyoruz. Amacımız gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek , eğer biz bunu başarabilirsek  bizim en büyük kazancımız olacak. Şampiyonaya katılan sporcuları ve antrenörlerimizi kutluyorum" dedi.

Kız Halter takımı Konya il seçmelerinde 5 Birincilik, 1 İkincilik alırken,  ayrıca İzmir'de düzenlenecek olan Okul Sporları Türkiye Şampiyonasına katılmaya da hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (