( (

Kaymakam Çelik Korona Denetiminde

Bölge 07.03.2021 - 01:01, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kaymakam Çelik Korona Denetiminde

Meram Kaymakamı Resul Çelik ilçe genelinde yapılan korona denetimlerine katılarak halkla bir araya geldi
Koronavirüs haritasında yüksek riskli şehirler arasında yer alan Konya’da denetimler aralıksız sürtüyor. Bu kapsamda Meram ilçesinde 1356 personelin katılımıyla, Covid-19 Denetim Seferberliği başlatıldı. Mewram İlçe Kaymakamı Resul  Çelik’in de katıldığı ve koordine ettiği, tüm kurum ve kuruluşlarda, meslek odalarından oluşturulan ekipler ilçede çok geniş kapsamlı denetim gerçekleştirdi.   ‘Denetimler de Meram olarak farkındalık yaratmak, vatandaşları bilgilendirmek, bilinçlendirmek, mücadeleye ortak yapmak hedeflendi’ diyen Kaymakam Resul Çelik bu konuda halkın son derece duyarlı davrandığına şahit olduğunu dile getir. Çelik , bundan sonra da İlçe genelinde aralıksız ve dinamik bir denetimin devam edeceğini dile getirdi
Meram Kaymakamı Resul Çelik ilçe genelinde yapılan korona denetimlerine katılarak halkla bir araya geldi

Koronavirüs haritasında yüksek riskli şehirler arasında yer alan Konya’da denetimler aralıksız sürtüyor. Bu kapsamda Meram ilçesinde 1356 personelin katılımıyla, Covid-19 Denetim Seferberliği başlatıldı.

Mewram İlçe Kaymakamı Resul  Çelik’in de katıldığı ve koordine ettiği, tüm kurum ve kuruluşlarda, meslek odalarından oluşturulan ekipler ilçede çok geniş kapsamlı denetim gerçekleştirdi.

 

‘Denetimler de Meram olarak farkındalık yaratmak, vatandaşları bilgilendirmek, bilinçlendirmek, mücadeleye ortak yapmak hedeflendi’ diyen Kaymakam Resul Çelik bu konuda halkın son derece duyarlı davrandığına şahit olduğunu dile getir. Çelik , bundan sonra da İlçe genelinde aralıksız ve dinamik bir denetimin devam edeceğini dile getirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (