( (

Katar Serbest Bölgeleri İdaresi (QFZA), Sunduğu Yatırım Fırsatlarını İstanbul’da Düzenlenen Uluslararası Ticaret Zirvesinde Tanıtıyor

Dünya 28.11.2019 - 13:55, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Katar Serbest Bölgeleri İdaresi (QFZA), Sunduğu Yatırım Fırsatlarını İstanbul’da Düzenlenen Uluslararası Ticaret Zirvesinde Tanıtıyor

Katar Serbest Bölgesi İdaresi (QFZA) bu hafta İstanbul Çırağan Palace Kempinski otelinde gerçekleştirilen 10. Boğaziçi Zirvesi’ne katılıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde düzenlenen üç günlük etkinlik, bugünün dünyasını etkileyen değişken dinamiklerin ele alınacağı ve 80’den fazla ülke temsilcilerinin katılacağı bir uluslararası iş birliği platformu oluşturuyor. Etkinlikte dünyanın her köşesinden liderler ve dışişleri bakanları bir araya geliyor ve global enerji arzından akıllı tarıma kadar çok çeşitli konuları görüşüyor.   QFZA, etkinliğin ilk gününde Katar ile Türkiye arasındaki ikili ticari ilişkilerin ele alındığı bir panele katıldı.   Etkinlik boyunca bir stant açarak misafirlerini ağırlayan QFZA, Katar Serbest Bölgelerinin sunduğu en ileri teknolojiye sahip tesislerin ve esnek arazi seçeneklerinin yanı sıra Katar’ın önde gelen havaalanlarına ve limanlarına benzersiz erişim olanaklarının sağladığı ticari fırsatların tanıtımını yapacak.
Katar Serbest Bölgesi İdaresi (QFZA) bu hafta İstanbul Çırağan Palace Kempinski otelinde gerçekleştirilen 10. Boğaziçi Zirvesi’ne katılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde düzenlenen üç günlük etkinlik, bugünün dünyasını etkileyen değişken dinamiklerin ele alınacağı ve 80’den fazla ülke temsilcilerinin katılacağı bir uluslararası iş birliği platformu oluşturuyor. Etkinlikte dünyanın her köşesinden liderler ve dışişleri bakanları bir araya geliyor ve global enerji arzından akıllı tarıma kadar çok çeşitli konuları görüşüyor.

 

QFZA, etkinliğin ilk gününde Katar ile Türkiye arasındaki ikili ticari ilişkilerin ele alındığı bir panele katıldı.

 

Etkinlik boyunca bir stant açarak misafirlerini ağırlayan QFZA, Katar Serbest Bölgelerinin sunduğu en ileri teknolojiye sahip tesislerin ve esnek arazi seçeneklerinin yanı sıra Katar’ın önde gelen havaalanlarına ve limanlarına benzersiz erişim olanaklarının sağladığı ticari fırsatların tanıtımını yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (