( (

Karapınar İlçe Başkanlığı’na Atama

Siyaset 06.05.2020 - 15:58, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Karapınar İlçe Başkanlığı’na Atama

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Karapınar İlçe Başkanlığı’na atama yapıldı. Gerçekleştirilen atama ile AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin oldu.
Koronavirüs Salgını ile ilçe kongrelerine ara veren AK Parti Konya Teşkilatlarında geçtiğimiz günlerde Beyşehir, Hadim, Hüyük ve Yalıhüyük İlçe Başkanlarının ataması yapılmıştı. Son olarak da Karapınar’da bir değişiklik oldu ve Karapınar İlçe Başkanlığı’na Yusuf Zengin’in ataması gerçekleştirildi.   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Karapınar İlçemizde bir nöbet değişimi oldu. Eski İlçe Başkanımız Nadi Tartan’a partimize bu güne kadar vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Şimdi görevi Yusuf Zengin kardeşimize teslim etti. Ben yeni ilçe başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Karapınar İlçemize, şehrimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Karapınar İlçe Başkanlığı’na atama yapıldı. Gerçekleştirilen atama ile AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin oldu.

Koronavirüs Salgını ile ilçe kongrelerine ara veren AK Parti Konya Teşkilatlarında geçtiğimiz günlerde Beyşehir, Hadim, Hüyük ve Yalıhüyük İlçe Başkanlarının ataması yapılmıştı. Son olarak da Karapınar’da bir değişiklik oldu ve Karapınar İlçe Başkanlığı’na Yusuf Zengin’in ataması gerçekleştirildi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Karapınar İlçemizde bir nöbet değişimi oldu. Eski İlçe Başkanımız Nadi Tartan’a partimize bu güne kadar vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Şimdi görevi Yusuf Zengin kardeşimize teslim etti. Ben yeni ilçe başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Karapınar İlçemize, şehrimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (