( (

Karaduman, Karapınarlıların Dertlerini Dinledi!

Siyaset 29.06.2020 - 13:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Karaduman, Karapınarlıların Dertlerini Dinledi!

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman Karapınarlıların dertlerini ve sorunlarını dinledi. Karaduman, bu sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşması için TBMM’de gerekli çalışmaları gerçekleştireceğini belirtti.
Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman ve beraberindeki heyet Konya ve Karapınar’da çeşitli temaslarda bulundu. Karaduman, ilk olarak ASKON Konya Şube Başkanlığı’na seçilen Atilla Sinacı’yı ziyaret etti. Kendilerine hayırlı olsun dileklerini ileten Karaduman, ASKON’dan sonra Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız’ı ve Konya’da faaliyet gösteren basın kuruluşlarından bir kısmını da ziyaret etti.   Karaduman, Konya’daki programının ardından Cuma namazını için Karapınar’a hareket etti. Karapınar’da öncelikle bölgede faaliyet gösteren yerel basın kuruluşunu ziyaret eden Karaduman, Karapınar Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba, İlçe Müftüsü Yunis Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası ve Ticaret Borsası’nı da ziyaret etti.   Karapınar’daki resmi ziyaretlerin ardından halkla buluşan Karaduman, Karapınarlıların dertlerini ve sorunlarını dinledi. Bu sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşması için TBMM’de gerekli çalışmaları gerçekleştireceğini belirten Karaduman, halk buluşmasının ardından televizyon programı için Konya’ya hareket etti.
Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman Karapınarlıların dertlerini ve sorunlarını dinledi. Karaduman, bu sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşması için TBMM’de gerekli çalışmaları gerçekleştireceğini belirtti.

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman ve beraberindeki heyet Konya ve Karapınar’da çeşitli temaslarda bulundu. Karaduman, ilk olarak ASKON Konya Şube Başkanlığı’na seçilen Atilla Sinacı’yı ziyaret etti. Kendilerine hayırlı olsun dileklerini ileten Karaduman, ASKON’dan sonra Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız’ı ve Konya’da faaliyet gösteren basın kuruluşlarından bir kısmını da ziyaret etti.

 

Karaduman, Konya’daki programının ardından Cuma namazını için Karapınar’a hareket etti. Karapınar’da öncelikle bölgede faaliyet gösteren yerel basın kuruluşunu ziyaret eden Karaduman, Karapınar Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba, İlçe Müftüsü Yunis Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası ve Ticaret Borsası’nı da ziyaret etti.

 

Karapınar’daki resmi ziyaretlerin ardından halkla buluşan Karaduman, Karapınarlıların dertlerini ve sorunlarını dinledi. Bu sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşması için TBMM’de gerekli çalışmaları gerçekleştireceğini belirten Karaduman, halk buluşmasının ardından televizyon programı için Konya’ya hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (