( (

İYİ Parti’li Yokuş: Halkımız Bu Yılda Bayramı Buruk Kutlayacak

Gündem (İletişim Başkanlığı) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı | 12.05.2021 - 16:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İYİ Parti’li Yokuş: Halkımız Bu Yılda Bayramı Buruk Kutlayacak

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Türkiye’de her geçen gün ağırlaşan ekonomik sorunlara dikkat çeken Yokuş, “Halkımız bu yılda bayramı buruk kutlayacak”
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında vatandaşların yaşadığı ekonomik sorunlara dikkat çekti. Türkiye ekonomisindeki kötü gidişata ilişkin değerlendirilmelerde de bulunan Yokuş şunları söyledi: “Pandemi sürecinin tetiklediği ekonomik sıkıntılar halkımızı hayatından bezdirdi. Ucube sistemle başlayan devlet yönetimindeki zafiyet her geçen gün halkın fakirleşmesine sebep olmakta. Yaklaşık 3 yıllık bu süreçte ülkemizde kişi başına milli gelir yıllık 2 bin 100 dolar azaldı ve halkımız fakirleşti.  Ekonomideki bu gerilemeyi Türkiye İstatistik Enstitüsü’nün verilerinde de görmek mümkün. TÜİK verilerine göre son bir yılda ülkemizde göreceli yoksulluk oranı yüzde 24 yükselmiş” “COVİD -19 SALGINI İLE MÜCADELEDE BAŞARI SAĞLANAMADI” “Ülkemizi yönetenler Covid-19 salgını ile mücadelede başarılı bir sınav veremedi” diyen Yokuş açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Devlet yönetiminde yapılan çelişkili açıklamalar ve yanlış uygulamalar halkımızın üzerinde olumsuz etkiler yarattı. Uygulanan tedbirlerin ve verilen desteklerin yetersizliği kendi hesabına çalışan esnaflar başta olmak üzere işçileri ve çiftçileri vurdu. Dünya bankasının yapmış olduğu araştırmada Türkiye Covid-19 salgını ile mücadele sürecinde halkına en az yardım yapan ülkeler sınıfında yer alıyor.  Diğer yandan ülkemizdeki yönetim zafiyeti dar ve sabit gelirlileri de daha da yoksullaştırmıştır. İşçi, memur ve emekliler Yüksek enflasyonun altında ezildi. Milyonlarca insanımız işini kaybederken, halkımız yüksek faizlerle borç batağına sürüklendi” “HALKIMIZ RAMAZAN BAYRAMINI BURUK KUTLAYACAK” Halkın ekonomik nedenlerle buruk bir bayram geçireceğini ifade eden Yokuş, “Vatandaşlarımızın her geçen gün ağırlaşan ekonomik sorunlar altında ezilirken huzur içinde bayram sevinci yaşamaları mümkün değil.  Bu nedenle halkımız Ramazan bayramını bu yılda buruk kutlayacaktır. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim” dedi.
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Türkiye’de her geçen gün ağırlaşan ekonomik sorunlara dikkat çeken Yokuş, “Halkımız bu yılda bayramı buruk kutlayacak”

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında vatandaşların yaşadığı ekonomik sorunlara dikkat çekti.

Türkiye ekonomisindeki kötü gidişata ilişkin değerlendirilmelerde de bulunan Yokuş şunları söyledi:

“Pandemi sürecinin tetiklediği ekonomik sıkıntılar halkımızı hayatından bezdirdi. Ucube sistemle başlayan devlet yönetimindeki zafiyet her geçen gün halkın fakirleşmesine sebep olmakta. Yaklaşık 3 yıllık bu süreçte ülkemizde kişi başına milli gelir yıllık 2 bin 100 dolar azaldı ve halkımız fakirleşti.  Ekonomideki bu gerilemeyi Türkiye İstatistik Enstitüsü’nün verilerinde de görmek mümkün. TÜİK verilerine göre son bir yılda ülkemizde göreceli yoksulluk oranı yüzde 24 yükselmiş”

“COVİD -19 SALGINI İLE MÜCADELEDE BAŞARI SAĞLANAMADI”

“Ülkemizi yönetenler Covid-19 salgını ile mücadelede başarılı bir sınav veremedi” diyen Yokuş açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Devlet yönetiminde yapılan çelişkili açıklamalar ve yanlış uygulamalar halkımızın üzerinde olumsuz etkiler yarattı. Uygulanan tedbirlerin ve verilen desteklerin yetersizliği kendi hesabına çalışan esnaflar başta olmak üzere işçileri ve çiftçileri vurdu. Dünya bankasının yapmış olduğu araştırmada Türkiye Covid-19 salgını ile mücadele sürecinde halkına en az yardım yapan ülkeler sınıfında yer alıyor.  Diğer yandan ülkemizdeki yönetim zafiyeti dar ve sabit gelirlileri de daha da yoksullaştırmıştır. İşçi, memur ve emekliler Yüksek enflasyonun altında ezildi. Milyonlarca insanımız işini kaybederken, halkımız yüksek faizlerle borç batağına sürüklendi”

“HALKIMIZ RAMAZAN BAYRAMINI BURUK KUTLAYACAK”

Halkın ekonomik nedenlerle buruk bir bayram geçireceğini ifade eden Yokuş, “Vatandaşlarımızın her geçen gün ağırlaşan ekonomik sorunlar altında ezilirken huzur içinde bayram sevinci yaşamaları mümkün değil.  Bu nedenle halkımız Ramazan bayramını bu yılda buruk kutlayacaktır. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (