( (

İl Başkanı Hasan Ekici’den Kadir Gecesi Mesajı

Gündem 08.05.2021 - 10:24, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İl Başkanı Hasan Ekici’den Kadir Gecesi Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
İl Başkanı Ekici mesajında: "Başı rahmet ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim´in indirilmeye başlandığı bu ayda bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi´ne eriştik. İslam âleminin en mübarek gecesi olan Kadir Gecesinin gereklerinden biri de Müslümanlar arasında kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirecek olmasıdır. Ramazan ayı boyunca Pandemiden dolayı birlik ve beraberliğin sembolü, bereket dolu iftar sofralarında vatandaşlarımızla, kardeşlerimizle bir araya gelemedik fakat İnşallah bu günler de geçecek ve sağlıklı günlerde yine biraraya geleceğiz. Bu mübarek gecede de yine Pandemi dolayısı ile camileri birlik beraberlik ve dayanışma duygusu içerisinde dolduramıyoruz fakat İnşallah ellerimizi semaya kaldırarak dualarda bir araya gelececeğiz. Bu mübarek gecede ellerimizi semaya kaldırdığımızda başta Doğu Türkistan olmak üzere tüm Dünyada zulmüne maruz kalan Müslüman kardeşlerimiz için de dua edeceğiz. Ramazan Bayramı´na ulaşamadan hayatını kaybeden yüzlerce Müslüman kardeşimiz için Allah´tan rahmet dileyeceğiz. Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı derin acıyı paylaşarak idrak edeceğimiz bu kutlu gecede, Doğu Türkistan’da yaşam mücadelesi veren kardeşlerimiz başta olmak üzere Konyalı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Kadir Gecesini sağlam bir kardeşlik şuuruyla idrak etmelerini diliyor, Cenab-ı Hak´tan başta Ülkemiz olmak üzere bütün Dünya için Koronavirüs illetinden, acıdan, zulümden, gözyaşından uzak, huzur dolu bir gelecek niyaz ediyorum."
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Ekici mesajında: "Başı rahmet ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz.

Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim´in indirilmeye başlandığı bu ayda bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi´ne eriştik.

İslam âleminin en mübarek gecesi olan Kadir Gecesinin gereklerinden biri de Müslümanlar arasında kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirecek olmasıdır.

Ramazan ayı boyunca Pandemiden dolayı birlik ve beraberliğin sembolü, bereket dolu iftar sofralarında vatandaşlarımızla, kardeşlerimizle bir araya gelemedik fakat İnşallah bu günler de geçecek ve sağlıklı günlerde yine biraraya geleceğiz.

Bu mübarek gecede de yine Pandemi dolayısı ile camileri birlik beraberlik ve dayanışma duygusu içerisinde dolduramıyoruz fakat İnşallah ellerimizi semaya kaldırarak dualarda bir araya gelececeğiz. Bu mübarek gecede ellerimizi semaya kaldırdığımızda başta Doğu Türkistan olmak üzere tüm Dünyada zulmüne maruz kalan Müslüman kardeşlerimiz için de dua edeceğiz. Ramazan Bayramı´na ulaşamadan hayatını kaybeden yüzlerce Müslüman kardeşimiz için Allah´tan rahmet dileyeceğiz.

Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı derin acıyı paylaşarak idrak edeceğimiz bu kutlu gecede, Doğu Türkistan’da yaşam mücadelesi veren kardeşlerimiz başta olmak üzere Konyalı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Kadir Gecesini sağlam bir kardeşlik şuuruyla idrak etmelerini diliyor, Cenab-ı Hak´tan başta Ülkemiz olmak üzere bütün Dünya için Koronavirüs illetinden, acıdan, zulümden, gözyaşından uzak, huzur dolu bir gelecek niyaz ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (