( (

İki Doğu İki Batıda Genel Kurul Yapıldı

Gündem 11.04.2021 - 16:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İki Doğu İki Batıda Genel Kurul Yapıldı

İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği’nde genel kurul heyecanı yaşandı. Mevcut Başkan Murat Arslan üyelerin tamamının oyu ile yeniden başkan seçildi.
Pandemi tedbirleri nedeniyle ertelenen İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezi’nde yapıldı. Dernek üyelerinin katımıyla gerçekleştirilen genel kurulda mevcut Başkan Murat Arslan, genel kurula katılan üyelerin tamamının oyu ile yeniden başkanlığa seçildi.     Faaliyet raporunu Sunan İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Murat Arslan, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derneğin, dünyanın dört bir yanından okumak için Konya’ya gelen 5.500 civarında öğrenciye ev sahipliği yaptığını belirten Arslan, “Ümmetin emaneti  uluslararası öğrencilerimize siz değerli üyelerimizin ve hayırseverlerimizin katkılarıyla destek oluyoruz. Şehrimiz ve ülkemizin fahri elçileri olan kardeşlerimize yönelik çalışmalarımıza derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya, onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Yönetimimizde birlikte yol yürüdüğümüz kardeşlerimize teşekkür ediyor, bu genel kurulun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.   Başkan Arslan Derneğin çalışmalarında destek veren üyelere plaket takdim etti.   Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) üyesi olan İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği’nin yeni yönetim ve denetim kurulunda şu isimler yer alıyor:   YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER              1        MURAT ARSLAN       Başkan 2        FATİH CİHAT BÜYÜKMATÜR Başkan Vekili 3        RAFET BAŞTÜRK       Sekreter 4        ARİF UYSAL   Başkan Yardımcısı 5        MUSTAFA AVCU       Başkan Yardımcısı 6        ABDULLAH BAYKAL   Üye 7        DRITON KELMENDI   Üye 8        İSMAİL AKSOY         Üye 9        MERVE ARSLAN        Üye 10      VUSLAT GÜÇLÜÖVER Sayman 11      COŞKUN BİLGİ         Üye 12      MEHMET MOR Üye 13      MEHMET AKİF AĞIR  Üye 14      MUSTAFA AK  Üye 15      ABDULLAH SAFA SÖBÜCOVA         Üye                    DENETİM KURULU ASİL ÜYELER              1        MUHAMMET İKBAL ŞENOL   Başkan 2        EMRE ÜNÜVAR         Üye 3        BİLAL GÜRÜLER        Üye
İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği’nde genel kurul heyecanı yaşandı. Mevcut Başkan Murat Arslan üyelerin tamamının oyu ile yeniden başkan seçildi.

Pandemi tedbirleri nedeniyle ertelenen İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezi’nde yapıldı. Dernek üyelerinin katımıyla gerçekleştirilen genel kurulda mevcut Başkan Murat Arslan, genel kurula katılan üyelerin tamamının oyu ile yeniden başkanlığa seçildi.

 

 

Faaliyet raporunu Sunan İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Murat Arslan, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derneğin, dünyanın dört bir yanından okumak için Konya’ya gelen 5.500 civarında öğrenciye ev sahipliği yaptığını belirten Arslan, “Ümmetin emaneti  uluslararası öğrencilerimize siz değerli üyelerimizin ve hayırseverlerimizin katkılarıyla destek oluyoruz. Şehrimiz ve ülkemizin fahri elçileri olan kardeşlerimize yönelik çalışmalarımıza derneğimizin kuruluşundan

bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya, onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Yönetimimizde birlikte yol yürüdüğümüz kardeşlerimize teşekkür ediyor, bu genel kurulun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Başkan Arslan Derneğin çalışmalarında destek veren üyelere plaket takdim etti.

 

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) üyesi olan İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği’nin yeni yönetim ve denetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER             

1        MURAT ARSLAN       Başkan

2        FATİH CİHAT BÜYÜKMATÜR Başkan Vekili

3        RAFET BAŞTÜRK       Sekreter

4        ARİF UYSAL   Başkan Yardımcısı

5        MUSTAFA AVCU       Başkan Yardımcısı

6        ABDULLAH BAYKAL   Üye

7        DRITON KELMENDI   Üye

8        İSMAİL AKSOY         Üye

9        MERVE ARSLAN        Üye

10      VUSLAT GÜÇLÜÖVER Sayman

11      COŞKUN BİLGİ         Üye

12      MEHMET MOR Üye

13      MEHMET AKİF AĞIR  Üye

14      MUSTAFA AK  Üye

15      ABDULLAH SAFA SÖBÜCOVA         Üye

                  

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER             

1        MUHAMMET İKBAL ŞENOL   Başkan

2        EMRE ÜNÜVAR         Üye

3        BİLAL GÜRÜLER        Üye

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (