( (

Hadimioğlu ve Can Ailelerinin Mutlu Günü

Yaşam 02.05.2017 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Hadimioğlu ve Can Ailelerinin Mutlu Günü

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, düğün mutluluğu yaşadı. Emine-Ahmet Hadimioğlu çiftinin kızları Esra ile Saniye-Mahmut Can çiftinin oğulları Miraç mutluluğa ‘Evet’ dedi. Genç çift için Hadim Hükümet Meydanı’nda görkemli bir düğün gerçekleştirildi. Düğün vesilesi ile iş, siyaset ve bürokrasi alemi de bir araya geldi. Başkan Hadimioğlu’nun kızının düğününe Türkiye Cumhuriyeti 62. 63. Ve 64. Hükümetlerin Başbakanı ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye BaşkanıTahir Akyürek, Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyon Başkanı Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Konya Milletvekilleri Abdullah Ağralı, Hüsniye Erdoğan ve Leyla Şahin Ustay, Hadim Kaymakamı Neslihan Kısa Ak parti kadın kolları başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu İl yönetim kurulu üyeleri, Konya Eski Milletvekili Kerim Özkul, Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ali Rıza Diniz, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Akören Belediye Başkanı Ekrem Tulukçu, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Sarıveliler Belelediye Başkanı Hayri Samur Ak Parti çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, Ak Parti Güneysınır İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Ak Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran ve yönetimi, meclis üyeleri ve eski belediye başkanları,iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ile Hadimioğlu ailesinin akrabaları ve Hadime bağlı mahallelerden Hadimioğlunun sevenleri katıldı. Düğünde davetlilere yemek ikramı gerçekleştirildi. Heyecanlı olduğu gözlerinden okunan Başkan Hadimioğlu, davetlilerle tek tek ilgilenerek, davetlilerin hayırlı olsun dileklerini kabul etti. Gençlerin nikahını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek kıyarken nikah şahitliğini ise eski Başbakan ve Konya Milletvekilleri Ahmet Davutoğlu, Hüsnüye Erdoğan, Ziya Altunyaldız, Ahmet Sorgun, Abdullah Ağralı yaptı. Nikahta kısa bir konuşma yapıp genç çifte nasihatler veren Prf Dr. Ahmet Davutoğlu "Anadoluda bizler önemli eşyalarımızı eşlerimize teslim ederiz" diyerek evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim ederken mutluluklar diledi. Emine-Ahmet Hadimioğlu ile Saniye-Mahmut Can aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.   İpekyolumedya ailesi olarak bizler de genç çifte bir ömür mutluluklar diler, ailelerini tebrik ediyoruz.  

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, düğün mutluluğu yaşadı. Emine-Ahmet Hadimioğlu çiftinin kızları Esra ile Saniye-Mahmut Can çiftinin oğulları Miraç mutluluğa ‘Evet’ dedi.


Genç çift için Hadim Hükümet Meydanı’nda görkemli bir düğün gerçekleştirildi. Düğün vesilesi ile iş, siyaset ve bürokrasi alemi de bir araya geldi. Başkan Hadimioğlu’nun kızının düğününe Türkiye Cumhuriyeti 62. 63. Ve 64. Hükümetlerin Başbakanı ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye BaşkanıTahir Akyürek, Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyon Başkanı Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Konya Milletvekilleri Abdullah Ağralı, Hüsniye Erdoğan ve Leyla Şahin Ustay, Hadim Kaymakamı Neslihan Kısa Ak parti kadın kolları başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu İl yönetim kurulu üyeleri, Konya Eski Milletvekili Kerim Özkul, Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ali Rıza Diniz, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Akören Belediye Başkanı Ekrem Tulukçu, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Sarıveliler Belelediye Başkanı Hayri Samur Ak Parti çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, Ak Parti Güneysınır İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Ak Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran ve yönetimi, meclis üyeleri ve eski belediye başkanları,iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ile Hadimioğlu ailesinin akrabaları ve Hadime bağlı mahallelerden Hadimioğlunun sevenleri katıldı.


Düğünde davetlilere yemek ikramı gerçekleştirildi. Heyecanlı olduğu gözlerinden okunan Başkan Hadimioğlu, davetlilerle tek tek ilgilenerek, davetlilerin hayırlı olsun dileklerini kabul etti. Gençlerin nikahını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek kıyarken nikah şahitliğini ise eski Başbakan ve Konya Milletvekilleri Ahmet Davutoğlu, Hüsnüye Erdoğan, Ziya Altunyaldız, Ahmet Sorgun, Abdullah Ağralı yaptı. Nikahta kısa bir konuşma yapıp genç çifte nasihatler veren Prf Dr. Ahmet Davutoğlu "Anadoluda bizler önemli eşyalarımızı eşlerimize teslim ederiz" diyerek evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim ederken mutluluklar diledi.


Emine-Ahmet Hadimioğlu ile Saniye-Mahmut Can aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.  


İpekyolumedya ailesi olarak bizler de genç çifte bir ömür mutluluklar diler, ailelerini tebrik ediyoruz.


 







Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (