( (

Fatih Özbek "Çiçekçiler 8 ve 9 Mayıs’ta Açık Olacak"

Gündem 08.05.2021 - 10:11, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Fatih Özbek "Çiçekçiler 8 ve 9 Mayıs’ta Açık Olacak"

Özbek Çiçekçilik işletmecisi Fatih Özbek 9 Mayıs Anneler günü dolayısı ile çiçekçilerin açık olacağını belirtti.
Fatih Özbek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı… “9 Mart Anneler gününde yaşanacak yoğunluk sebebi ile, yayınlanan genelgeye göre 8 - 9 Mayıs’ta saat 10:00 ile 17:00 arasında çiçekçiler açık olacak, İkametleri yürüme mesafesinde olan vatandaşlarımız çiçekçilere gelebilirler. Bunun dışında biz sizin için 8 ve 9 Mayıs’ta verdiğiniz tüm siparişlerinizi adreslere teslim etmek için hizmet vermeye devam ediyor olacağız.” 
Özbek Çiçekçilik işletmecisi Fatih Özbek 9 Mayıs Anneler günü dolayısı ile çiçekçilerin açık olacağını belirtti.

Fatih Özbek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı…

“9 Mart Anneler gününde yaşanacak yoğunluk sebebi ile, yayınlanan genelgeye göre 8 - 9 Mayıs’ta saat 10:00 ile 17:00 arasında çiçekçiler açık olacak, İkametleri yürüme mesafesinde olan vatandaşlarımız çiçekçilere gelebilirler. Bunun dışında biz sizin için 8 ve 9 Mayıs’ta verdiğiniz tüm siparişlerinizi adreslere teslim etmek için hizmet vermeye devam ediyor olacağız.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (