( (

Eski Meclis Üyesi Vefat Etti.

Yaşam 27.09.2017 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Eski Meclis Üyesi Vefat Etti.

Konya İl Genel Meclisi, 20. Dönem AK Parti Yalıhüyük İl Genel Meclisi Üyesi Niyazi Atalay (80) evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 2009-2014 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisinden (AK Parti) Yalıhüyük İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yapan Atalay, 20 Dönem Konya İl Genel Meclisinin en yaşlı üyesiydi. 2009 Mahalli İdareler seçimlerinin ardından, 08 Nisan 2009 tarihinde Konya İl Genel Meclisini en yaşlı üye sıfatıyla açılışını yapan Atalay, daha sonra bu görevi 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanlığı görevine seçilen Ali Selvi’ye devretmişti.  Atalay’ın cenazesi ikindi namazına müteakip Yalıhüyük Merkez Caminde kılınan cenaze namazının ardından Yalıhüyük Merkez Mezarlığına defnedildi. Cenazeye, siyasiler, İl Genel Meclisi eski Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, sevenleri ve yakınları katıldı.

Konya İl Genel Meclisi, 20. Dönem AK Parti Yalıhüyük İl Genel Meclisi Üyesi Niyazi Atalay (80) evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 2009-2014 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisinden (AK Parti) Yalıhüyük İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yapan Atalay, 20 Dönem Konya İl Genel Meclisinin en yaşlı üyesiydi. 2009 Mahalli İdareler seçimlerinin ardından, 08 Nisan 2009 tarihinde Konya İl Genel Meclisini en yaşlı üye sıfatıyla açılışını yapan Atalay, daha sonra bu görevi 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanlığı görevine seçilen Ali Selvi’ye devretmişti.


 Atalay’ın cenazesi ikindi namazına müteakip Yalıhüyük Merkez Caminde kılınan cenaze namazının ardından Yalıhüyük Merkez Mezarlığına defnedildi. Cenazeye, siyasiler, İl Genel Meclisi eski Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, sevenleri ve yakınları katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (