( (

'Erken Seçim Kapımızda' Selçuk Özdağ, Çağlar Cilara'nın Sorularını Yanıtladı

Siyaset (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 23.04.2020 - 20:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

'Erken Seçim Kapımızda' Selçuk Özdağ, Çağlar Cilara'nın Sorularını Yanıtladı

Çağlar Cilara’nın sorularını yanıtlayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, koronavirüs salgınından sonra bir seçim olacağını söyledi.
 Özdağ’a AK Parti-MHP ittifakının oyları yüzde 30’lara düştüğünü belirtirken, Gelecek Partisi ve DEVA’ya gidecek olan oyların Türkiye’de neleri değiştireceğine cevap verdi.    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anlam ve önemine değinen Özdağ, günümüz siyasi tarihine kadar özetleyici bir açıklama yaparak demokrasi ve Cumhuriyet kavramına dikkat çekti.    "Mevcut iktidar korona krizi öncesinde zaten Türkiye'yi yönetemiyordu. Koronavirüs ile bırakın işsizliğe meslek erbabının, turizmcinin problemini gidermeyi maske dağıtımını bile yapamayan, çaresiz, çözümsüz, yönetme yetisini kaybetmiş bir iktidar ile karşı karşıyayız. Böyle bir ortamda Adalet ve Kalkınma PArtisi ile Cumhur ittifakının oylarının düştüğü bize söyleniyor. 30 ile 35 bandında diyen anketler var. Demek ki çok ciddi bir şekilde kan kaybediyorlar." diyen Özdağ'ın konuk olduğu programın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz 
Çağlar Cilara’nın sorularını yanıtlayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, koronavirüs salgınından sonra bir seçim olacağını söyledi.

 Özdağ’a AK Parti-MHP ittifakının oyları yüzde 30’lara düştüğünü belirtirken, Gelecek Partisi ve DEVA’ya gidecek olan oyların Türkiye’de neleri değiştireceğine cevap verdi. 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anlam ve önemine değinen Özdağ, günümüz siyasi tarihine kadar özetleyici bir açıklama yaparak demokrasi ve Cumhuriyet kavramına dikkat çekti. 

 

"Mevcut iktidar korona krizi öncesinde zaten Türkiye'yi yönetemiyordu. Koronavirüs ile bırakın işsizliğe meslek erbabının, turizmcinin problemini gidermeyi maske dağıtımını bile yapamayan, çaresiz, çözümsüz, yönetme yetisini kaybetmiş bir iktidar ile karşı karşıyayız. Böyle bir ortamda Adalet ve Kalkınma PArtisi ile Cumhur ittifakının oylarının düştüğü bize söyleniyor. 30 ile 35 bandında diyen anketler var. Demek ki çok ciddi bir şekilde kan kaybediyorlar." diyen Özdağ'ın konuk olduğu programın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (