( (

Edirne Keşan’da 310 gram pide 25 TL

28.02.2025 - 11:48, Güncelleme: 28.02.2025 - 11:48
 

Edirne Keşan’da 310 gram pide 25 TL

Edirne'de Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası, 2025 yılı Ramazan ayı pide fiyatını duyurdu. 310 gram Ramazan pidesi 25 TL olarak belirlenirken, ay boyunca umuma açık işletmeler sahura kadar açık olacak.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, 2025 yılı Ramazan ayında uygulanacak pide fiyatlarını duyurdu. Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından belirlenen fiyatlara göre, Keşan’da 310 gram Ramazan pidesi 25 TL’ye satılacak. Ramazan ayında Belediye Encümeninin kararı doğrultusunda, Keşan’da hizmet veren içkisiz lokanta, kahvehane, pastane, bilardo salonları, internet kafeler, köfteciler ve kebapçılar sahura kadar açık olacak. Ramazan ayında ilçeye gelen turistler ve vatandaşların iftar ve sahurda rahat hizmet alabilmesi amacıyla, birçok işletmenin sahura kadar açık kalacağı belirtildi. Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, tüm esnafların ve halkın Ramazan ayını mübarek olması temennisinde bulunarak, bu süreçte esnafların ve vatandaşların dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı.

Edirne'de Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası, 2025 yılı Ramazan ayı pide fiyatını duyurdu. 310 gram Ramazan pidesi 25 TL olarak belirlenirken, ay boyunca umuma açık işletmeler sahura kadar açık olacak.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, 2025 yılı Ramazan ayında uygulanacak pide fiyatlarını duyurdu.

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından belirlenen fiyatlara göre, Keşan’da 310 gram Ramazan pidesi 25 TL’ye satılacak.

Ramazan ayında Belediye Encümeninin kararı doğrultusunda, Keşan’da hizmet veren içkisiz lokanta, kahvehane, pastane, bilardo salonları, internet kafeler, köfteciler ve kebapçılar sahura kadar açık olacak.

Ramazan ayında ilçeye gelen turistler ve vatandaşların iftar ve sahurda rahat hizmet alabilmesi amacıyla, birçok işletmenin sahura kadar açık kalacağı belirtildi.

Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, tüm esnafların ve halkın Ramazan ayını mübarek olması temennisinde bulunarak, bu süreçte esnafların ve vatandaşların dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (