( (

Dünya’nın İlk Robot Müzesinin Temelleri Atıldı

Gündem 07.05.2021 - 19:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dünya’nın İlk Robot Müzesinin Temelleri Atıldı

Robotik teknolojiler alanında yaptığı çalışmalarla hem ülkemizde hem de uluslararası kamuoyunda adından sıkça söz ettiren “Türkiye’nin Yerli Robotik Markası“ AKINROBOTICS, bilime ve insanlığa hizmet gayesiyle yeni projeler üretmeye devam ediyor.
                  Kurulduğu günden bu yana bilim ve yüksek teknoloji yolunda, bilime ve insanlığa hizmet amacıyla çalışmalarını sürdüren Türkiye’nin Yerli Robotik Markası AKINROBOTICS bünyesinde İstanbul Avcılar'da faaliyete geçecek olan Dünyanın ilk Robot Müzesi 06 Mayıs 2021 Perşembe günü pandemi koşulları nedeniyle sade bir törenle temelleri atıldı.             Törene katılan AKINSOFT ve AKINROBOTICS Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür AKIN bir konuşma gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada Dr. Özgür AKIN; “Dünyada bir ilk olacak robot müzesinin temellerini İstanbul’da atıyoruz. Robot müzemizde, insansı robot teknolojilerinin ve bilgisayar sistemlerinin geçmişten günümüze gelişim süreçlerini sunacağız. Vatana millete ve tüm insanlığa hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. Temel atma töreni AKINSOFT ve AKINROBOTICS Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür AKIN'ın, yapılan çalışmaları yerinde gözlemlemesinin ardından son buldu.           Geride bıraktığı süreçte, yaptığı çalışmalarla alanında birçok ilki gerçekleştiren AKINROBOTICS, yüksek teknoloji yolunda hızla ilerlemeyi sürdürürken, geleceğe yönelik yeni projeleri ile bilime ve insanlığa hizmet etmeye devam edecek.
Robotik teknolojiler alanında yaptığı çalışmalarla hem ülkemizde hem de uluslararası kamuoyunda adından sıkça söz ettiren “Türkiye’nin Yerli Robotik Markası“ AKINROBOTICS, bilime ve insanlığa hizmet gayesiyle yeni projeler üretmeye devam ediyor.

                  Kurulduğu günden bu yana bilim ve yüksek teknoloji yolunda, bilime ve insanlığa hizmet amacıyla çalışmalarını sürdüren Türkiye’nin Yerli Robotik Markası AKINROBOTICS bünyesinde İstanbul Avcılar'da faaliyete geçecek olan Dünyanın ilk Robot Müzesi 06 Mayıs 2021 Perşembe günü pandemi koşulları nedeniyle sade bir törenle temelleri atıldı.


            Törene katılan AKINSOFT ve AKINROBOTICS Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür AKIN bir konuşma gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada Dr. Özgür AKIN; “Dünyada bir ilk olacak robot müzesinin temellerini İstanbul’da atıyoruz. Robot müzemizde, insansı robot teknolojilerinin ve bilgisayar sistemlerinin geçmişten günümüze gelişim süreçlerini sunacağız. Vatana millete ve tüm insanlığa hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. Temel atma töreni AKINSOFT ve AKINROBOTICS Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür AKIN'ın, yapılan çalışmaları yerinde gözlemlemesinin ardından son buldu.
 

        Geride bıraktığı süreçte, yaptığı çalışmalarla alanında birçok ilki gerçekleştiren AKINROBOTICS, yüksek teknoloji yolunda hızla ilerlemeyi sürdürürken, geleceğe yönelik yeni projeleri ile bilime ve insanlığa hizmet etmeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (