( (

Disiplin Kurulu'na Sevk Edilen Ümit Özdağ, Savunmasını Verdi

Siyaset (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 13.11.2020 - 23:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Disiplin Kurulu'na Sevk Edilen Ümit Özdağ, Savunmasını Verdi

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya 'FETÖ'cü' ithamında bulunan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ partisinin Disiplin Kurulu'na savunma verdi.
Disiplin Kurulu'na sevk edilen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ savunmasını verdi. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik açıklama ve ithamları nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, savunmasını verdi.   Özdağ'ın savunması müşterek disiplin kuruluna sevk edildi. Özdağ hakkındaki kararın ise gelecek hafta verileceği öğrenildi.  NE OLMUŞTU? İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu için FETÖ imasında bulunmuştu. Bunun üzerine İYİ Parti lideri Meral Akşener Kavuncu'ya sahip çıkarak, Kavuncu'nun Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. İYİ Parti'ye 'operasyon' yapıldığını da savunan Akşener, bu süreci beklediklerini ifade etmişti. 21 Ekim'de Buğra Kavuncu, Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve hakkındaki iddiaları sert sözlerle yalanlamıştı. 27 Ekim'de de Kavuncu hakkında soruşturma başlatıldığını duyurmuştu. İki gün sonra ise Ümit Özdağ, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik FETÖ ithamları nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya 'FETÖ'cü' ithamında bulunan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ partisinin Disiplin Kurulu'na savunma verdi.

Disiplin Kurulu'na sevk edilen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ savunmasını verdi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik açıklama ve ithamları nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, savunmasını verdi.  

Özdağ'ın savunması müşterek disiplin kuruluna sevk edildi. Özdağ hakkındaki kararın ise gelecek hafta verileceği öğrenildi. 

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu için FETÖ imasında bulunmuştu.

Bunun üzerine İYİ Parti lideri Meral Akşener Kavuncu'ya sahip çıkarak, Kavuncu'nun Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. İYİ Parti'ye 'operasyon' yapıldığını da savunan Akşener, bu süreci beklediklerini ifade etmişti.

21 Ekim'de Buğra Kavuncu, Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve hakkındaki iddiaları sert sözlerle yalanlamıştı.

27 Ekim'de de Kavuncu hakkında soruşturma başlatıldığını duyurmuştu. İki gün sonra ise Ümit Özdağ, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik FETÖ ithamları nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (