( (

Çobanoğlu Ailesinin Mutlu Günü

Yaşam 01.07.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çobanoğlu Ailesinin Mutlu Günü

Lokomotif Medya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Çobanoğlu ile Cansel Çobanoğlu’nun oğulları Lokomotif Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Naci Çobanoğlu ile Yıldırım ve Ayşe Biroğlu’nun kızları Merve Ramada Otel’de kıyılan Nikahla dünya evine girerken,  her iki aile misafirlerine Yeşil Vadi Düğün salonunda da geleneksel Konya düğün pilavı ikram ettiler.   CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu ile Merve’nin Ramada Otelde kıyılan nikahında şahit olan CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener evlilik cüzdanını geline vererek, “Gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dilerken, ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirmelerini Yüce Allah’tan dilerim. Her iki aileyi de kutluyorum” dedi. Nikaha ve düğüne CHP Parti Meclisi Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Ali Naci Çobanoğlu’nun Dedesi Eski Konya Milletvekillerinden Ahmet Çobanoğlu,  Eski Konya milletvekili Atilla Kart,  Konya il Başkanvekili Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanları, partililer, Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit ile her iki ailenin misafirleriyle iş ve siyaset dünyasının temsilcileri katıldı. Çobanoğlu ailesi misafirlerine ve davetlilere Yeşil Vadi Düğün Salonunda Konya Düğün pilavı ikram ettiler.   

Lokomotif Medya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Çobanoğlu ile Cansel Çobanoğlu’nun oğulları Lokomotif Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Naci Çobanoğlu ile Yıldırım ve Ayşe Biroğlu’nun kızları Merve Ramada Otel’de kıyılan Nikahla dünya evine girerken,  her iki aile misafirlerine Yeşil Vadi Düğün salonunda da geleneksel Konya düğün pilavı ikram ettiler.  


CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu ile Merve’nin Ramada Otelde kıyılan nikahında şahit olan CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener evlilik cüzdanını geline vererek, “Gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dilerken, ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirmelerini Yüce Allah’tan dilerim. Her iki aileyi de kutluyorum” dedi.


Nikaha ve düğüne CHP Parti Meclisi Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Ali Naci Çobanoğlu’nun Dedesi Eski Konya Milletvekillerinden Ahmet Çobanoğlu,  Eski Konya milletvekili Atilla Kart,  Konya il Başkanvekili Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanları, partililer, Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit ile her iki ailenin misafirleriyle iş ve siyaset dünyasının temsilcileri katıldı.


Çobanoğlu ailesi misafirlerine ve davetlilere Yeşil Vadi Düğün Salonunda Konya Düğün pilavı ikram ettiler.   







Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (