( (

CHP’den, Tuzlukçu’ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Bölge 16.02.2021 - 10:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP’den, Tuzlukçu’ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Geçen hafta Tuzlukçu ilçesinde meydana gelen depremden dolayı CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulu üyeleri, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’yı, CHP Tuzlukçu İlçe Başkanı Ulaş Bardakcı’yı ve depremde evlere hasar gören ailelere ve vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’yı ziyarette deprem hakkında bilgi alan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Tuzlukçu Belediye Başkanımız Nurettin Akbuğa, İl yöneticilerimiz Bekir Yaman, Uğurtan Akgül ve Tuzlukçu İlçe Başkanımız Ulaş Bardakçı ile birlikte depremden evleri zarar gören vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Depremde evleri hasarlı olan vatandaşlarımızın yaralarını saran Tuzlukçu Kaymakamlığına, Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımıza ilk günden itibaren vatandaşın yaralarını sarmakta gösterdikleri gayret nedeniyle teşekkür ederiz. CHP olarak her zaman halkımızın iyi gününde de kötü günde de yanlarında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Tuzlukçu Halkına geçmiş olsun derken, Allah’tan böylesine acıları bir daha yaşatmamasını dilerim” dedi. Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa CHP’nin ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Yaşadığımız deprem dolayı bizi ve halkımızı ziyaret eden CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulu üyelerine acımızı paylaştıkları için teşekkür ederiz. Yaşadığımız depremde ilçe merkezinde ağır hasarlı bina yoktur. Orta hasarlı binalar vardır. Belediye olarak hemşerilerimizin yanında olduk. Onların yaralarını sarmak için kaymakamlığımızla belediye olarak maddi ve manevi anlamda elimizden geleni yaptık. Yaşadığımız depremden dolayı bizleri arayarak, ziyaret ederek geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Daha sonra CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulu üyeleri, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ve CHP Tuzlukçu İlçe Başkanı Ulaş Bardakcı ile birlikte; evleri hasar gören ailelerle, Tuzlukçu halkını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bu ziyaretlere belediye meclis üyeleriyle, mahalle muhtarları da eşlik etti.
Geçen hafta Tuzlukçu ilçesinde meydana gelen depremden dolayı CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulu üyeleri, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’yı, CHP Tuzlukçu İlçe Başkanı Ulaş Bardakcı’yı ve depremde evlere hasar gören ailelere ve vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’yı ziyarette deprem hakkında bilgi alan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Tuzlukçu Belediye Başkanımız Nurettin Akbuğa, İl yöneticilerimiz Bekir Yaman, Uğurtan Akgül ve Tuzlukçu İlçe Başkanımız Ulaş Bardakçı ile birlikte depremden evleri zarar gören vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Depremde evleri hasarlı olan vatandaşlarımızın yaralarını saran Tuzlukçu Kaymakamlığına, Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımıza ilk günden itibaren vatandaşın yaralarını sarmakta gösterdikleri gayret nedeniyle teşekkür ederiz. CHP olarak her zaman halkımızın iyi gününde de kötü günde de yanlarında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Tuzlukçu Halkına geçmiş olsun derken, Allah’tan böylesine acıları bir daha yaşatmamasını dilerim” dedi.

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa CHP’nin ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Yaşadığımız deprem dolayı bizi ve halkımızı ziyaret eden CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulu üyelerine acımızı paylaştıkları için teşekkür ederiz. Yaşadığımız depremde ilçe merkezinde ağır hasarlı bina yoktur. Orta hasarlı binalar vardır. Belediye olarak hemşerilerimizin yanında olduk. Onların yaralarını sarmak için kaymakamlığımızla belediye olarak maddi ve manevi anlamda elimizden geleni yaptık. Yaşadığımız depremden dolayı bizleri arayarak, ziyaret ederek geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulu üyeleri, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ve CHP Tuzlukçu İlçe Başkanı Ulaş Bardakcı ile birlikte; evleri hasar gören ailelerle, Tuzlukçu halkını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bu ziyaretlere belediye meclis üyeleriyle, mahalle muhtarları da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (