( (

Büyükşehir Hastanesinden Çocuklara Şivlilik Sürprizi

Bölge 18.02.2021 - 22:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Büyükşehir Hastanesinden Çocuklara Şivlilik Sürprizi

Özel Büyükşehir Hastanesi Konya’nın geleneksel adetlerinden Şivlilik gününü unutmadı ve muayeneye gelen çocuklara hediyeler verip sevinçlerine ortak oldu.
Kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının çocuklarda tebessüme neden olduğu, Konya’ya özel bir kutlama olan ‘Şivlilik’ bu yıl pandemi sebebiyle buruk yaşanıyor. Konya kültür ve geleneğini her yıl sokaklarda yaşayan ve paylaşan çocuklar bu yıl Şivliliği evlerinde geçiriyor. Özel Büyükşehir Hastanesi bu durumu dikkate alarak çocukları mutlu etmek, gelenek ve göreneklerini yaşatmak amacıyla muayeneye gelen çocuk hastaları hediyelerle karşıladı. Özel Büyükşehir Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Taşçı, “Her yıl mübarek üç ayların başında cadde ve sokaklarda görmeye alışık olduğumuz çocuklar bu sene pandemi dolayısıyla evlerindeler. Bizler de hastane olarak çocuklarımızı bu günde unutmadık ve sevinçlerine ortak olduk. Bu vesileyle herkesin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, sağlıklı günlerde yeniden buluşmayı diliyorum.’’ dedi.
Özel Büyükşehir Hastanesi Konya’nın geleneksel adetlerinden Şivlilik gününü unutmadı ve muayeneye gelen çocuklara hediyeler verip sevinçlerine ortak oldu.

Kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının çocuklarda tebessüme neden olduğu, Konya’ya özel bir kutlama olan ‘Şivlilik’ bu yıl pandemi sebebiyle buruk yaşanıyor.

Konya kültür ve geleneğini her yıl sokaklarda yaşayan ve paylaşan çocuklar bu yıl Şivliliği evlerinde geçiriyor.

Özel Büyükşehir Hastanesi bu durumu dikkate alarak çocukları mutlu etmek, gelenek ve göreneklerini yaşatmak amacıyla muayeneye gelen çocuk hastaları hediyelerle karşıladı.

Özel Büyükşehir Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Taşçı, “Her yıl mübarek üç ayların başında cadde ve sokaklarda görmeye alışık olduğumuz çocuklar bu sene pandemi dolayısıyla evlerindeler. Bizler de hastane olarak çocuklarımızı bu günde unutmadık ve sevinçlerine ortak olduk. Bu vesileyle herkesin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, sağlıklı günlerde yeniden buluşmayı diliyorum.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (