( (

Başak Bilgen Camgöz'den yeni kitap: “Ruhunu Giydir”

Kültür Sanat 07.10.2020 - 10:37, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başak Bilgen Camgöz'den yeni kitap: “Ruhunu Giydir”

Yazar Başak Bilgen Camgöz yeni kitabı “Ruhunu Giydir”'i Sola Unitas Yayınevi’inden çıktı.
"Bazımız ruhlarımızdaki boşlukları doldurmadan yıllarca gardroplarımızı doldurduk… Bazımız da diğer uca gittik ve kendimize bakmayı unuttuk. Şimdi ikisini de derleyip toplama zamanı…" diyen yazar Başak Bilgen Camgöz, bu kişisel gelişim kitabını gerçek hayattan hikayelerle de süslüyor.  Kitap, , “Ruhunu Giydir Stil” ve “Ruhunu Giydir İletişim” bölümlerinden oluşuyor. "Ruhunu Giydir"Hem içten dışa stilini oturtmak isteyenlere, hem de stilini gözden geçirip, iletişim becerileri ile desteklemek isteyenlere hitap ediyor. Kitapta bilgi içeren anlatım kadar, okuyucuya ilham olması için, gerçek hayattan küçük örnekler ve okuyucunun kendi kendine çalışabilmesi için keyifli alıştırmalar da yer alıyor.  Stil bölümünde “Nasıl görünüyoruz?”dan “Nasıl görünsek daha iyi olur?” yolculuğu ile temel stilinizi oluşturabilir, iletişim bölümünde ise; hayatımızın en temel konusu olan “İçimizdeki çocuk”, “Hangi parçamızdan iletişim kuruyoruz?”, “Etkili konuşma” gibi konular yer alıyor.     Atölye eğitimi kitap oldu   İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünü bitiren Başak Bilgen Camgöz, uzun yıllar koçluk ve psikolojik tabanlı eğitimler aldıktan sonra kurumsal eğitmenlik ve bireysel koçluk yapmaya başladı. Sonrasında “İmaj Danışmanlığı” eğitimi ile stilin içten dışa sürecini netleştirdi. Stil denilen konunun, kılık kıyafeti değiştirmekten ibaret olmayacağını anlayarak koçluk araçları ile stil konusunu birleştirdi ve bu konuda “Ruhunu Giydir” adında atölyeler yapmaya başladı. İlgi görmesi üzerine bunu daha çok kişiyle buluşturmak için kitaba dönüştürmeye karar verdi. YouTube’ta da kitap konuları ve fazlasını anlatan içerikler sunuyor.
Yazar Başak Bilgen Camgöz yeni kitabı “Ruhunu Giydir”'i Sola Unitas Yayınevi’inden çıktı.
"Bazımız ruhlarımızdaki boşlukları doldurmadan yıllarca gardroplarımızı doldurduk… Bazımız da diğer uca gittik ve kendimize bakmayı unuttuk. Şimdi ikisini de derleyip toplama zamanı…" diyen yazar Başak Bilgen Camgöz, bu kişisel gelişim kitabını gerçek hayattan hikayelerle de süslüyor. 

Kitap, , “Ruhunu Giydir Stil” ve “Ruhunu Giydir İletişim” bölümlerinden oluşuyor. "Ruhunu Giydir"Hem içten dışa stilini oturtmak isteyenlere, hem de stilini gözden geçirip, iletişim becerileri ile desteklemek isteyenlere hitap ediyor.
Kitapta bilgi içeren anlatım kadar, okuyucuya ilham olması için, gerçek hayattan küçük örnekler ve okuyucunun kendi kendine çalışabilmesi için keyifli alıştırmalar da yer alıyor. 

Stil bölümünde “Nasıl görünüyoruz?”dan “Nasıl görünsek daha iyi olur?” yolculuğu ile temel stilinizi oluşturabilir, iletişim bölümünde ise; hayatımızın en temel konusu olan “İçimizdeki çocuk”, “Hangi parçamızdan iletişim kuruyoruz?”, “Etkili konuşma” gibi konular yer alıyor.
 
 
Atölye eğitimi kitap oldu
 
İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünü bitiren Başak Bilgen Camgöz, uzun yıllar koçluk ve psikolojik tabanlı eğitimler aldıktan sonra kurumsal eğitmenlik ve bireysel koçluk yapmaya başladı. Sonrasında “İmaj Danışmanlığı” eğitimi ile stilin içten dışa sürecini netleştirdi. Stil denilen konunun, kılık kıyafeti değiştirmekten ibaret olmayacağını anlayarak koçluk araçları ile stil konusunu birleştirdi ve bu konuda “Ruhunu Giydir” adında atölyeler yapmaya başladı. İlgi görmesi üzerine bunu daha çok kişiyle buluşturmak için kitaba dönüştürmeye karar verdi. YouTube’ta da kitap konuları ve fazlasını anlatan içerikler sunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (