( (

“Barçın''dan Sektöre İddialı Merhaba!

Magazin 12.09.2020 - 13:56, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

“Barçın''dan Sektöre İddialı Merhaba!

Güçlü sesiyle ve özgün tarzıyla müzikseverlere iddialı bir merhaba diyen ''Barçın'', değerli sanatçı Hüseyin Altın’ın efsanevi şarkısı ''Terk Edilmiş Gibi''yi yeniden yorumladı.
Sözleri Gönül Şen’e, müziği Mustafa Sayan'a ait olan ''Terk Edilmiş Gibi''nin yepyeni ve günümüz alt yapısına uygun düzenlemesi ise Cenk Kandıralı imzası taşıyor.   ‘’Barçın’’, yeniden seslendirdiği ‘’Terk Edilmiş Gibi’’ şarkısı ile ilgili duygularını ve heyecanını ise şu sözlerle dile getirdi; ‘’Rahmetli Hüseyin Altın'ın eski bir şarkısı ‘’Terk Edilmiş Gibi’’ beni de derinden etkileyen bir şarkıdır özellikle kızı Hilal Altın’la tanışıp mezar taşında şarkının ilk mısrasının yazdığını öğrenince daha da etkilenip şarkıyı aldım umarım beğenisi ve dinleyeni bol olur.’’    ‘’Barçın’’ın yepyeni projesi ‘’Terk Edilmiş Gibi’’ şarkısının klibi ise Ferhat Göçer’in evindeki stüdyosunda 6 saate yakın bir sürede çekildi. Ercan Şencan yönetmenliğinde çekilen klipte ‘’Barçın’’; şarkının sayısız anılarla ve değerlerle dolu her mısrasını klip görüntülerinde yüzüne de yansıtıyor.    ‘’Barçın’’ın yeni projesinin prodüktörlüğünü ise son dönemlerin başarılı isimlerinden ‘’Erkan Şen’’ üstlendi.
Güçlü sesiyle ve özgün tarzıyla müzikseverlere iddialı bir merhaba diyen ''Barçın'', değerli sanatçı Hüseyin Altın’ın efsanevi şarkısı ''Terk Edilmiş Gibi''yi yeniden yorumladı.

Sözleri Gönül Şen’e, müziği Mustafa Sayan'a ait olan ''Terk Edilmiş Gibi''nin yepyeni ve günümüz alt yapısına uygun düzenlemesi ise Cenk Kandıralı imzası taşıyor.

 

‘’Barçın’’, yeniden seslendirdiği ‘’Terk Edilmiş Gibi’’ şarkısı ile ilgili duygularını ve heyecanını ise şu sözlerle dile getirdi; ‘’Rahmetli Hüseyin Altın'ın eski bir şarkısı ‘’Terk Edilmiş Gibi’’ beni de derinden etkileyen bir şarkıdır özellikle kızı Hilal Altın’la tanışıp mezar taşında şarkının ilk mısrasının yazdığını öğrenince daha da etkilenip şarkıyı aldım umarım beğenisi ve dinleyeni bol olur.’’ 

 

‘’Barçın’’ın yepyeni projesi ‘’Terk Edilmiş Gibi’’ şarkısının klibi ise Ferhat Göçer’in evindeki stüdyosunda 6 saate yakın bir sürede çekildi. Ercan Şencan yönetmenliğinde çekilen klipte ‘’Barçın’’; şarkının sayısız anılarla ve değerlerle dolu her mısrasını klip görüntülerinde yüzüne de yansıtıyor. 

 

‘’Barçın’’ın yeni projesinin prodüktörlüğünü ise son dönemlerin başarılı isimlerinden ‘’Erkan Şen’’ üstlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (