( (

Ali Babacan'dan Devlet Bahçeli'ye Cevap

Gündem 17.07.2021 - 16:31, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ali Babacan'dan Devlet Bahçeli'ye Cevap

Deva Partisi Genel Başkanı, Anayasa Mahkemesi'ni aldığı kararlar nedeniyle sert dille eleştiren Bahçeli'ye cevap verdi.
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medyadan paylaştığı video ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Anayasa Mahkemesi'ne yönelik sözlerini eleştirdi. 'Krizlerin ortağı, Anayasa Mahkemesi'ni yine tehdit etti' diyen Ali Babacan videosunu 'Ben de bir kere daha hatırlatıyorum' diyerek takipçileri ile paylaştı. AYM'nin Ömer Faruk Gergerlioğlu ile ilgili olarak 'hak ihlali' kararı vermesini sert dille eleştiren MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye seslenen Babacan, 'Kimse kusura bakmasın bu ülkede çarpık da olsa azıcık işleyen bir adalet varsa biz bunu bugünkü iktidarın ortaklarına kurban edemeyiz' dedi. 'ARTIK YETER' DEMEMİZ GEREKİYOR Babacan konuşmasında, 'Krizlerin ortağı bahçeliye seslenmek istiyorum güçler ayrılığını yok sayarak ihlal ettiğiniz mevcut anayasada bile 'Anayasa Mahkemesi'nin kararları herkes için bağlayıcıdır' diyor, herkes için bağlayıcıdır diyor istisnası mistisnası yok' Anayasada 'Bahçeli hariç' diye bir hüküm de yok gerçekten hep beraber 'Artık Yeter' dememiz gerekiyor' diye ekledi. 'Güç koşullarda görevini yapmaya çalışan hakimleri meclis kürsülerinden hedef alanlara 'artık yeter' dememiz gerekiyor' şeklinde konuşan Babacan 'Haksız yere özgürlükleri kısıtlananların hep yanında olduk, olacağız nerede bir hak ihlali varsa nerede bir zulüm varsa işte o haksızlığa uğrayan zulme uğrayanların yanında biz olacağız' dedi.
Deva Partisi Genel Başkanı, Anayasa Mahkemesi'ni aldığı kararlar nedeniyle sert dille eleştiren Bahçeli'ye cevap verdi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medyadan paylaştığı video ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Anayasa Mahkemesi'ne yönelik sözlerini eleştirdi. 'Krizlerin ortağı, Anayasa Mahkemesi'ni yine tehdit etti' diyen Ali Babacan videosunu 'Ben de bir kere daha hatırlatıyorum' diyerek takipçileri ile paylaştı.

AYM'nin Ömer Faruk Gergerlioğlu ile ilgili olarak 'hak ihlali' kararı vermesini sert dille eleştiren MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye seslenen Babacan, 'Kimse kusura bakmasın bu ülkede çarpık da olsa azıcık işleyen bir adalet varsa biz bunu bugünkü iktidarın ortaklarına kurban edemeyiz' dedi.

'ARTIK YETER' DEMEMİZ GEREKİYOR

Babacan konuşmasında, 'Krizlerin ortağı bahçeliye seslenmek istiyorum güçler ayrılığını yok sayarak ihlal ettiğiniz mevcut anayasada bile 'Anayasa Mahkemesi'nin kararları herkes için bağlayıcıdır' diyor, herkes için bağlayıcıdır diyor istisnası mistisnası yok' Anayasada 'Bahçeli hariç' diye bir hüküm de yok gerçekten hep beraber 'Artık Yeter' dememiz gerekiyor' diye ekledi.

'Güç koşullarda görevini yapmaya çalışan hakimleri meclis kürsülerinden hedef alanlara 'artık yeter' dememiz gerekiyor' şeklinde konuşan Babacan 'Haksız yere özgürlükleri kısıtlananların hep yanında olduk, olacağız nerede bir hak ihlali varsa nerede bir zulüm varsa işte o haksızlığa uğrayan zulme uğrayanların yanında biz olacağız' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (